Torna el Formula 1 a Barcelona

Torna el Formula 1 a Barcelona

Posted by
Titular:

Torna el Formula 1 a Barcelona

Lugar evento:

Circuit de Catalunya, Montmeló

Fecha evento:

8-11 de Maig 2014

Evento desc breve:

El Fórmula 1 torna a Barcelona del 8 a l’11 de maig amb el Formula 1 Gran Premi d’Espanya Pirelli 2014

 

Barcelona serà el centre d’atenció de l’esdeveniment més important del món del motor, el Fórmula 1. El campionat de Formula 1 se celebra del 8 a l’11 de maig al Circuit de Catalunya, situat a Montmeló, a uns 20 minuts de Barcelona.

 

Horaris del Formula1 de Barcelona

La festa del Fórmula 1 començarà el dia 8 amb les entrades de pit-lane, que permet als fans visitar la zona on fan vida els pilots. Aquest dia , els pilots surten dels seus boxes i si tenen sort, els aficionats poden aconseguir autògrafs i fotografies amb ells. El pit-lane estarà obert de 10 a 12 i de 16 a 19 del dijous.

 

L’activitat a la pista s’iniciarà divendres amb les sessions d’entrenament lliures, que seguiran el dissabte al matí, i que acabaran amb la sessió de qualificació el dissabte migdia. El punt culminant serà la gran carrera del Formula 1 Gran Premi d’Espanya Pirelli 2014 diumenge que consisteix de 66 voltes al Circuit de Catalunya.

Durant aquests dies, en paral·lel al Mundial de Fórmula 1, també es disputaran al Circuit de Catalunya els campionats de la GP2 Series, GP3 Series i Porsche Mobil 1 Supercup.

Hotel barato para Formula 1 en Barcelona

Comprar entrades per al Fórmula 1 Barcelona

Les entrades per al Formula 1 Gran Premi d’Espanya Pirelli 2014 es poden comprar a través de la pàgina web oficial del Circuit de Catalunya. Hi ha diferents modalitats segons si es vol anar un sol dia o tots, i també es pot accedir a alguns descomptes.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***

 

 

Fonts: Circuit de Catalunya , Formula1.com i Sport.es