Torna el Formula 1 a Barcelona

Torna el Formula 1 a Barcelona

Titular:

Torna el Formula 1 a Barcelona

Lugar evento:

Circuit de Catalunya, Montmel贸

Fecha evento:

8-11 de Maig 2014

Evento desc breve:

El F贸rmula 1 torna a Barcelona del 8 a l’11 de maig amb el Formula 1 Gran Premi d’Espanya Pirelli 2014

 

Barcelona ser脿 el centre d’atenci贸 de l’esdeveniment m茅s important del m贸n del motor, el F贸rmula 1. El campionat de Formula 1 se celebra del 8 a l’11 de maig al Circuit de Catalunya, situat a Montmel贸, a uns 20 minuts de Barcelona.

 

Horaris del Formula1 de Barcelona

La festa del F贸rmula 1 comen莽ar脿 el dia 8 amb les entrades de pit-lane, que permet als fans visitar la zona on fan vida els pilots. Aquest dia , els pilots surten dels seus boxes i si tenen sort, els aficionats poden aconseguir aut貌grafs i fotografies amb ells. El pit-lane estar脿 obert de 10 a 12 i de 16 a 19 del dijous.

 

L’activitat a la pista s鈥檌niciar脿 divendres amb les sessions d’entrenament lliures, que seguiran el dissabte al mat铆, i que acabaran amb la sessi贸 de qualificaci贸 el dissabte migdia. El punt culminant ser脿 la gran carrera del Formula 1 Gran Premi d’Espanya Pirelli 2014 diumenge que consisteix de 66 voltes al Circuit de Catalunya.

Durant aquests dies, en paral路lel al Mundial de F贸rmula 1, tamb茅 es disputaran al Circuit de Catalunya els campionats de la GP2 Series, GP3 Series i Porsche Mobil 1 Supercup.

Hotel barato para Formula 1 en Barcelona

Comprar entrades per al F贸rmula 1 Barcelona

Les entrades per al Formula 1 Gran Premi d’Espanya Pirelli 2014 es poden comprar a trav茅s de la p脿gina web oficial del Circuit de Catalunya. Hi ha diferents modalitats segons si es vol anar un sol dia o tots, i tamb茅 es pot accedir a alguns descomptes.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitaci贸 a Hotel Passeig de Gr脿cia * o a Hotel Actual ***

 

 

Fonts: Circuit de Catalunya , Formula1.com i Sport.es

admin

Leave a Reply