F.C. Barcelona vs. Manchester City

F.C. Barcelona vs. Manchester City

Posted by
Titular:

FC Barcelona vs Manchester City

Lugar evento:

Camp Nou, Barcelona

Fecha evento:

12 Març 2014

Evento desc breve:

La Champions League torna a Barcelona després d’uns mesos de descans amb el partit entre el F.C. Barcelona i el Manchester City.

Vuitens de final Champions League: Barça vs. Man City

El Manchester City i el F.C. Barcelona es trobaran per disputar la ronda de vuitens de final de la Champions League , el major campionat europeu de clubs i un dels més importants del món . El partit d’anada es jugarà a Manchester el 18 de Febrer de 2014 i la tornada serà al Camp Nou de Barcelona el 12 de Març de 2014.

El Barça haurà de lluitar fort en el partit d’anada a Manchester , ja que el Manchester City és un equip molt fort quan juga al seu propi camp . Gairebé un mes després, Barcelona rebrà els jugadors del Manchester City, equip que mai ha guanyat una Champions League , per la qual cosa segur que arribaran amb un alt grau de motivació . El que sí que té experiència en aquest campionat és el seu nou entrenador, Manuel Pellegrini , que ja ha liderat diversos equips a la Champions League.
Font: fcbarcelona.cat

Barcelona rebrà el Manchester City al Camp Nou

Com sempre s’espera que tots dos partits ofereixin un gran espectacle de futbol , com ja ens té acostumats el nostre Barça i donem la benvinguda als fans del Manchester City que van a visitar la nostra ciutat per veure el partit al Camp Nou i des de Hotel Passeig de gràcia els desitgem que gaudeixin de Barcelona.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***