Grec Festival 2022

Grec Festival 2022

Posted by
  • Qu猫? Grec Festival Barcelona
  • Quan? Del 29 de juny al 27 de juliol de 2022
  • On? Diversos espais de Barcelona
  • Web oficial

 

El Grec Festival celebra aquest any la seva 46a edici贸 del 29 de juny al 27 de juliol, i ho fa apostant principalment pel talent local i europeu. El Grec 茅s un festival de m煤sica, dansa, teatre i circ que se celebra cada mes de juliol a Barcelona i que s鈥檋a batejat popularment com el Festival de l鈥橢stiu de Barcelona.

L鈥檈dici贸 d鈥檈nguany comptar脿 amb 86 espectacles repartits per tota la ciutat, tot i que l鈥檈picentre continuar脿 sent l鈥檈scenari original del Teatre Grec, ubicat a Montju茂c. Amb el Grec Ciutat, els espais s鈥檃mplien pels diferents districtes de la ciutat, i aquest any s鈥檋i afegeix un escenari molt especial, el Molino, amb qu猫 es pret茅n rescatar la mem貌ria del Paral路lel del music-hall i el cabaret de els anys 80.

Despr茅s de dos anys de pand猫mia i havent d鈥檃daptar-se a les restriccions vigents de cada moment, el Grec Festival 2022 es pot celebrar aquest any sense cap restricci贸 c貌vid, cosa que permetr脿 poder tornar a gaudir de les arts esc猫niques i els escenaris emblem脿tics que ens ofereix el Grec Festival en tota la seva plenitud.

 

Reserva ara el teu hotel per aquest estiu!