Cinema a l’aire lliure

Cinema a l’aire lliure

Posted by

Barcelona ofereix diverses propostes per gaudir del cinema a l鈥檃ire lliure

L鈥檈stiu 茅s un moment ideal per aprofitar els espais exteriors i convertir-los en grans cinemes exteriors. Barcelona compta amb diverses propostes de cinema a l鈥檃ire lliure per gaudir d鈥檜na agradable vetllada a l鈥檃ire lliure i amb llargmetratges de qualitat.

SALA MONTJU脧C: Aquest espai, ubicat als emblem脿tics fossars del Castell de Montju茂c, ja s鈥檋a conslidat com un cl脿ssic de les nits d鈥檈stiu per la m脿gia que despr猫n l鈥檈ntorn i per la qualitat i varietat de la seva cartellera, a m茅s d鈥檕ferir un preu molt assequible. Tota la programaci贸 aqu铆.

Sala Montju茂c 鈥 Foto: barcelona.cat

 

PLATJA DE SANT SEBASTI脌: Del 29 de juny a l鈥11 d鈥檃gost, diverses platges del litoral catal脿, entre les quals hi ha la Platja de Sant Sebasti脿 a la Barceloneta, acullen Cinema Lliure a la Platja, una mostra de cinema independent local i d鈥檃cc茅s completament gratu茂t. Tota la programaci贸 aqu铆.

Cinema Lliure a la platja de Sant Sebasti脿

 

MECALAIR BARCELONA: Tots els divendres, del 10 de juny al 16 de setembre, Mecalair Barcelona ofereix una selecci贸 de curtmetratges de qualitat del panorama internacional a l鈥檃ire lliure. Les projeccions de juny es faran al Parc del Clot, a la pista de b脿squet, mentre que les de juliol, agost i setembre tindran lloc als jardins d鈥橢lisava, darrere del Museu del Disseny, a Gl貌ries. Per acompanyar, hi haur脿 servei de barra amb Estrella, gint貌nics i vermuts, aix铆 com una proposta d鈥檃rr貌s al bol amb tres salses a triar. Tota la programaci贸 aqu铆.

Mecal Air Barcelona, en els Jardins Elisava

 

Si tens previst allotjar-te a Barcelona aquests mesos d’estiu, pots reservar una habitaci贸 al nostre hotel al centre de Barcelona, que compta amb una ubicaci贸 privilegiada al Passeig de Gr脿cia i des del qual es pot accedir a qualsevol part de Barcelona f脿cilment.

 

Reserva aqu铆 el teu hotel a Barcelona!