MWC 2023 a Barcelona

MWC 2023 a Barcelona

Posted by
  • Què? Mobile World Congress Barcelona
  • Quan? Del 27 de febrer al 2 de març de 2023
  • On? Fira de Barcelona Gran Via
  • Web oficial

 

El Mobile World Congress torna un any més a Barcelona, del 27 de febrer al 2 de març a les instal·lacions de Fira de Barcelona. El MWC és l’esdeveniment més gran a nivell mundial de les tecnologies mòbils i amb els anys s’ha anat unint al congrés la presentació d’altres tecnologies innovadores.

Després d’uns anys marcats per les restriccions a causa de la pandèmia per Covid, el MWC torna amb molta força, moltes novetats i les marques tecnològiques de més prestigi, a les quals se suma un programa de conferències a càrrec dels CEO més influents del moment. Amb el lema ‘Velocity. Unleashing Tomorrow’s technology today’, que posa el focus en l’expansió i la velocitat de la connectivitat global a internet, el MWC23 presentarà al públic les tecnologies del demà i analitzarà altres mercats en creixement com l’acceleració 5G, el cloud, l’Internet de les Coses (IOT), la realitat virtual i la realitat augmentada, el metavers, la blockchain, la computació quàntica o les terres rares, indispensables per a la producció tecnològica.

 

Un MWC sense restriccions per Covid

A nivell pràctic, cal destacar que ja no hi ha a Barcelona cap restricció a causa del Covid. Els assistents al MWC 2023 podran accedir al recinte sense necessitat de mascareta ni de test Covid, així com tampoc ja és necessari l’ús de mascareta al transport públic. Des de l’Hotel Paseo de Gracia, el seu hotel al centre de Barcelona, donem la benvinguda a tots els participants i els desitgem una feliç i profitosa estada.

 

¡Reserva aquí tu hotel en Barcelona!