48潞 Trofeu de Vela Comte de God贸

48潞 Trofeu de Vela Comte de God贸

Posted by
  • Qu猫? 48猫 Trofeu de Vela Comte de God贸
  • Quan? Del 27 a 30 de Maig 2021
  • On? Real Club N脿utic de Barcelona

 

Les aig眉es barcelonines acolliran el proper Trofeu de Vela Comte de God贸, que celebra la seva 48a edici贸 els dies 27-30 de maig 2021.

脡s una de les cites que no s’ha cancel路lat en cap moment, ja que l’any passat va poder celebrar-se, tot i la pand猫mia, encara que va ser ajornada i es va celebrar finalment al juliol. Aquest any, gr脿cies a l’evoluci贸 favorable de la situaci贸, torna a les seves dates habituals de finals de maig.

El 48 Trofeu de vela Comte de God贸 comptar脿 amb les habituals classes ORC, i la flota de J70. S’espera una bona participaci贸 en aquesta primera prova puntuable per al Circuit Mediterrani de Vela en la qual els favorits, el ‘Rats On Fire’ de Rafael Carbonell, ‘L’Immens’ d’Alexandre Laplaza i ‘Tramendu’ de Salvador Vieta, no faltaran a la cita per defensar el seu t铆tol.

El 48 Trofeu de vela Comte de God贸 t茅 programades tres jornades de proves. Les regates es desenvoluparan de divendres 28 a diumenge 30 de maig, amb un total de set proves previstes per als ORC i de deu per als J70, que es disputaran en dos camps de regata. Tancar脿 el 48 Trofeu de vela Comte de God贸 el lliurament de premis, que es far脿 el mateix diumenge dia 30 al village del Reial Club N脿utic de Barcelona.

L’organitzaci贸 treballa per poder desenvolupar l’esdeveniment amb la m脿xima normalitat per貌 complint amb totes les restriccions i mesures de seguretat per oferir la m脿xima garantia sanit脿ria.

Tota la informaci贸 sobre el 48猫 Trofeu de Vela Comte de God贸 es pot trobar a la seva p脿gina web.

 

Reserva el teu hotel a Barcelona!