Mobile World Congress 2014

Mobile World Congress 2014

Posted by
| Comentaris tancats a Mobile World Congress 2014
Titular:

Mobile World Congress 2014

Lugar evento:

Fira Barcelona, Gran Via

Fecha evento:

24 a 27 febrer 2014

Evento desc breve:

Ens encanta que ja torni a ser temps del Mobile World Congress de Barcelona, l’esdeveniment més important que se celebra de forma anual a la ciutat.

El MWC torna a Barcelona del 24 al 27 de Febrer 2014, i ho fa al recinte firal de Gran Via, com ja ho va fer l’any passat. Aquest nou espai, de capacitat molt superior a l’altre recinte de Montjuïc, permet que es puguin acceptar molts més expositors i també, i en conseqüència, molts més visitants.

 

Mobile World Congress de Barcelona

El Mobile World Congress, organitzat per la GSMA, és el major esdeveniment en el sector de les tecnologies mòbils. Any rere any ha anat creixent i és un gran esdeveniment per a Barcelona . Es preveu que aquest any atenguin el MWC 2014 més de 75.000 visitants, el que significaria un nou rècord d’assistència.

I és que el Mobile World Congress genera moltes expectatives i especulacions, ja que les grans empreses de tecnologia per a telèfons i dispositius mòbils solen esperar el MWC per presentar els seus nous dispositius i tecnologies. Aquest any, els rumors indiquen que al MWC 2014 es presentaran el Samsung Galaxy S5, el Sony Xperia Z2 i l’HTC One Two (M8).

Hotel low cost para el MWC de Barcelona

Hotel low cost per al MWC Barcelona

Si busquen allotjament a Barcelona, no s’oblidin del nostre senzill però confortable hotel low cost al centre de Barcelona, l’Hotel Passeig de Gràcia, on per un preu similar al d’un hostal podreu gaudir de les principals comoditats d’un hotel.

Tota la informació: www.mobileworldcongress.com i també podeu seguir a Twitter amb #MWC14.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***