Patinar sobre gel a l’aire lliure

Patinar sobre gel a l’aire lliure

Posted by
| Comentaris tancats a Patinar sobre gel a l’aire lliure
Titular:

Patinar sobre gel a l’aire lliure

Lugar evento:

Pl. Catalunya

Fecha evento:

Fins el 7 de gener

Evento desc breve:

Tot i que Barcelona té un clima temperat, aquests dies de nadal és possible patinar sobre gel i a l’aire lliure enmig de la ciutat.

 

La pista de gel a l’aire lliure més gran del món

Per tercer any consecutiu, Barcelona instal·la una enorme pista de gel enmig de la plaça Catalunya, al centre de la ciutat. Segons els seus organitzadors, amb una superfície d’uns 1400 metres quadrats és la pista de gel a l’aire lliure més gran del món.

La zona infantil és aquest any el doble de gran que l’any passat, i la pista general també ha guanyat metres de més. Per fer-la possible, s’ha cobert la pista de gel amb una gran carpa que té una estructura sense columnes i que és la que va utilitzar el Cirque du Soleil aquest estiu a Andorra. Els preus per a la pista de patinatge seran de 7 euros per mitja hora i de 9 euros per una hora i mitja, aquest preu inclou el lloguer dels patins. Hi ha descomptes especials per a nens, grups, etc. i si teniu la Bcn Xmas Card tindreu un descompte del 50%.

Muntatge de la pista de gel Bargelona de 2012

Tota la informació d’horaris i preus està a la seva web Bargelona, on també es pot reservear l’hora en què es vol patinar i així evitar llargues cues i esperes innecessàries, doncs l’èxit de la pista de gel altres anys fa pensar que enguany, malgrat i ser més gran, tornarà a ser un èxit absolut.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***