32 Sal贸 Internacional del C貌mic de Barcelona

32 Sal贸 Internacional del C貌mic de Barcelona

Posted by
Titular:

32 Sal贸 Internacional del C貌mic de Barcelona

Lugar evento:

Fira Barcelona, Montju茂c

Fecha evento:

15-18 de Maig 2014

Evento desc breve:

Torna el Sal贸 del C貌mic de Barcelona, fira del c貌mic de refer猫ncia a nivell internacional, del 15 al 18 de maig a Fira de Barcelona.

El Sal贸 Internacional del C貌mic celebra enguany la seva 32 edici贸. Aquest any ha escollit la guerra com a tema central per commemorar diferents aniversaris de car脿cter b猫l路lic que coincideixen aquest any: el centenari de l’inici de la I Guerra Mundial, el 75猫 aniversari de l’inici de la Segona Guerra Mundial, el tamb茅 75猫 aniversari de la fi de la Guerra Civil Espanyola i el tricentenari de la fi de la Guerra de Successi贸 Espanyola el 1714. Per fer-ho, ha organitzat una macroexposici贸 amb m茅s de 200 originals d’autors de tot el m贸n i que ocupar脿 tot el Hall 1 de Fira de Barcelona, que s贸n 12.000m2 .

 

El Sal贸 del C貌mic oferir脿 representacions en viu

A l’exposici贸 principal de la Fira del C貌mic tamb茅 hi haur脿 representacions en viu d’escenes de guerra hist貌riques com els campaments de Miquelets, el campament durant la Batalla de l’Ebre de la Guerra Civil Espanyola o l’entrada dels Nou al Par铆s ocupat pels nazis durant la Segona Guerra Mundial.

Altres aniversaris destacats al Sal贸 del C貌mic de Barcelona

El Sal贸 del C貌mic de Barcelona vol celebrar altres aniversari com el 75 aniversari de la creaci贸 de Batman o el 40 aniversari del personatge de Marvel, Lobezno. A m茅s dedicar脿 una exposici贸 al m铆tic personatge Popeye, que celebra ni m茅s ni menys que 85 anys de la seva primera aparici贸 en una vinyeta.

Els convidats estrella del Sal贸 del C貌mic de Barcelona

Encara que el Sal贸 Internacional del C貌mic compta enguany amb un pressupost inferior al del 2013, ha aconseguit doblar pr脿cticament l’espai ocupat a Fira de Barcelona i tamb茅 ha aconseguit convidar estrelles internacionals del C貌mic com el periodista Joe Sacco, els brit脿nics Andrew Wildman (Transformers) i Mike Carey (The Unwritten), l’argent铆 Eduardo Risso (100 Bales), les franceses Audrey Spiry (En silenci), Chlo茅 Cruchaudet (Mauvais genre), els italians Manuele Fior (l’entrevista) i Pasquale del Vecchio (WW2.2) o el serbi RM Gu茅ra (Django Desencadenat).

P脿gina oficial del Sal贸 Internacional del C貌mic

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitaci贸 a Hotel Passeig de Gr脿cia * o a Hotel Actual ***
Fonts : El Peri贸dico , Ficomic.com