MWC 2020 Barcelona

MWC 2020 Barcelona

Posted by
| Comments Off on MWC 2020 Barcelona
  • Qu猫? Mobile World Congress Barcelona
  • Quan? Del 24 al 27 de febrer 2020
  • On? Fira de Barcelona, Gran Via

 

Sota el lema “Limitless Intelligent Connectivity”, torna el Mobile World Congress, ara MWC Barcelona, 鈥嬧媎el 24 al 27 de Gener 2020.

L’MWC Barcelona 茅s l’esdeveniment m茅s important del m贸n de la tecnologia m貌bil, una cita en qu猫 s’espera veure els darrers tel猫fons ins铆gnia de les grans marques, aix铆 com tot tipus de tecnologies m貌bils i les propostes de startups. Qualsevol empresa relacionada amb el m贸n de la tecnologia m貌bil no vol perdre鈥檚 aquesta gran cita a Barcelona.

El Centre de Convencions Gran Via de Fira de Barcelona, 鈥嬧媠er脿 l鈥檈picentre del MWC Barcelona. L鈥檃ny passat el MWC va aconseguir batre r猫cord de visitants amb gaireb茅 109.000 visitants. Va comptar amb 2.400 empreses expositores, 160 delegacions governamentals i 200 pa茂sos i regions van estar-hi representades. Les previsions per al MWC20 茅s arribar a atreure 110.000 visitants, amb un impacte econ貌mic de 492 milions d鈥檈uros i la creaci贸 de m茅s de 14.000 llocs de treball temporals.

Les tem脿tiques principals del MWC20 Barcelona

A m茅s de presentacions de productes i de les 煤ltimes tecnologies, el MWC Barcelona destaca tamb茅 pels Keynote speakers convidats cada any, dirigents de les empreses m茅s influents del m贸n, i per la generaci贸 de debat sobre la transformaci贸 tecnol貌gica. D’aquesta manera, els principals eixos de debat d’aquest any seran el desplegament de l’5G i la Intel路lig猫ncia Artificial.

 

MWC Barcelona 2020

La cita de l’MWC per als emprenedors

D’altra banda, l’esdeveniment 4YFN (Four Years From Now) celebra ja la seva 7a edici贸. En aquest esdeveniment paral路lel a l’MWC Barcelona, 鈥嬧媗es startups s贸n les protagonistes i es preveu que sigui l’edici贸 amb m茅s participants, ja que multiplicar脿 per m茅s de dos la seva pres猫ncia, obligant aix铆 a l鈥檕rganitzaci贸 a passar el 4FWN del Pavell贸 8 als Pavellons 1 i 2 de la zona de la Fira de Montju茂c.

 

La novetat de l’MWC Barcelona 2020: una alian莽a amb el S贸nar

La gran novetat de l’MWC Barcelona 2020, m茅s enll脿 del que 茅s purament tecnol貌gic, 茅s l’alian莽a que ha fet el MWC amb el S贸nar per crear l鈥 Xside. Xside ser脿 un esdeveniment per connectar continguts creatius, art i actuacions que aportar脿 a l’MWC Barcelona un ambient m茅s dist猫s per la tarda-nit. Xside tindr脿 lloc entre les sis de la tarda i les 11 de la nit en els palaus de Montju茂c, i estar脿 obert a tots els p煤blics, ja siguin assistents a l’MWC o no.

 

Consells per atendre el MWC Barcelona

Com arribar a l’MWC:

La ubicaci贸 principal de l’MWC 茅s el recinte de Fira de Barcelona situat a la zona de Gran Via. Per arribar-hi recomanem fer el seg眉ent:

Agafar la L5 de metro a Diagonal, parada que est脿 davant de l’hotel, fins Collblanc. All脿 cal fer transbord i agafar la nova l铆nia de metro L10 (blau clar) fins a la parada “Foc”. Des d’all脿 s贸n tan sols 6 minuts a peu fins al recinte firal de l’MWC.

Per anar a el nou esdeveniment, Xside, ubicat a la zona de Montju茂c, nom茅s cal agafar la L3 (la l铆nia verda), la parada est脿 just davant de l’hotel, i baixar a “Espanya”.

Alguns consells de seguretat:

Tot i que Barcelona 茅s una ciutat segura, com en tota gran ciutat 茅s recomanable seguir alguns petits i senzills consells de seguretat:

  • 聽聽聽 No mostrar grans quantitats de diners en p煤blic.
  • 聽聽聽 Vigilar sempre les seves pertinences en llocs p煤blics.
  • 聽聽聽 Estar atents a bosses, motxilles i butxaques en llocs amb molta gent, especialment en restaurants, metro i autobusos.
  • 聽聽聽 Guardin el pas a l’MWC quan surtin del recinte.

 

Moments d’oci:

Esperem que la seva visita a Barcelona per al MWC li deixi alguns moments per gaudir de la ciutat. Des del nostre hotel, situat al centre de Barcelona, 鈥嬧媝ot accedir a molts restaurants, botigues i espais tur铆stics. Per ajudar hem preparat un petit llistat amb una selecci贸 de restaurants i llocs per visitar. Podeu veure les nostres suggeriments aqu铆.

 

Els desitgem un feli莽 MWC!

 

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!