Barcelona Wine Week 2020

Barcelona Wine Week 2020

Posted by
| Comments Off on Barcelona Wine Week 2020
  • Qu猫? Barcelona Wine Week
  • Quan? Del 3 al 5 de febrer 2020
  • On? Fira de Barcelona, Montju茂c

Fira de Barcelona estrena un nou sal贸: 茅s el Barcelona Wine Week, que se celebrar脿 de l’3 a el 5 de febrer i reunir脿 600 cellers de 37 pa茂sos diferents al recinte de Montju茂c de Fira de Barcelona ocupant una superf铆cie de m茅s de 30.000 m2 .

La Barcelona Wine Week (BWW) neix amb l’objectiu de poder mostrar la diversitat i qualitat del mercat del vi i posar en valor l’oferta de les diferents zones vitivin铆coles espanyoles. Aquesta trobada 茅s el substitut de el Sal贸 Intervin, que se celebrava dins de el marc de la fira Aliment脿ria.

Barcelona Wine Week 2020

En aquesta primera edici贸 de la BWW hi haur脿 des de grups cellerers i marques de refer猫ncia fins a projectes i propostes que sorgeixen en el sector, aix铆 com una forta pres猫ncia de vins emparats per diferents segells de qualitat: Vins de Pagament, amb Denominaci贸 d’Origen i Vins de la Terra, entre d’altres. A m茅s, es proposaran Wine Talks Tours, rutes enol貌giques, en els principals eixos de consum de Barcelona (Illa Diagonal, passeig de Gr脿cia i Rambla de Catalunya).

Tamb茅 hi haur脿 espai per als vins ecol貌gics i biodin脿mics i per a aquells productes i cellers que fan de la sostenibilitat el seu senyal d’identitat. Aix铆 mateix, tamb茅 estaran representats en la Barcelona Wine Week els destil路lats, aix铆 com els equips, estris, accessoris i serveis orientats al sector.

 

Activitats paral路leles a la Barcelona Wine Week

La Barcelona Wine Week tamb茅 comptar脿 amb BWWHub, amb experi猫ncies sensorials lligades a el m贸n de el vi; BWWGastronomy, que real莽ar脿 la dieta mediterr脿nia el valor nutricional el vi; el Barcelona Coctail Art, dedicat a la cocteleria i destil路lats, i la BWW likes the city, per involucrar la ciutat en l’esdeveniment.

 

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!