Barcelona Wine Week 2020

Barcelona Wine Week 2020

Posted by
| Comentaris tancats a Barcelona Wine Week 2020
  • Qu√®? Barcelona Wine Week
  • Quan? Del 3 al 5 de febrer 2020
  • On? Fira de Barcelona, Montju√Įc

Fira de Barcelona estrena un nou sal√≥: √©s el Barcelona Wine Week, que se celebrar√† de l’3 a el 5 de febrer i reunir√† 600 cellers de 37 pa√Įsos diferents al recinte de Montju√Įc de Fira de Barcelona ocupant una superf√≠cie de m√©s de 30.000 m2 .

La Barcelona Wine Week (BWW) neix amb l’objectiu de poder mostrar la diversitat i qualitat del mercat del vi i posar en valor l’oferta de les diferents zones vitivin√≠coles espanyoles. Aquesta trobada √©s el substitut de el Sal√≥ Intervin, que se celebrava dins de el marc de la fira Aliment√†ria.

Barcelona Wine Week 2020

En aquesta primera edici√≥ de la BWW hi haur√† des de grups cellerers i marques de refer√®ncia fins a projectes i propostes que sorgeixen en el sector, aix√≠ com una forta pres√®ncia de vins emparats per diferents segells de qualitat: Vins de Pagament, amb Denominaci√≥ d’Origen i Vins de la Terra, entre d’altres. A m√©s, es proposaran Wine Talks Tours, rutes enol√≤giques, en els principals eixos de consum de Barcelona (Illa Diagonal, passeig de Gr√†cia i Rambla de Catalunya).

Tamb√© hi haur√† espai per als vins ecol√≤gics i biodin√†mics i per a aquells productes i cellers que fan de la sostenibilitat el seu senyal d’identitat. Aix√≠ mateix, tamb√© estaran representats en la Barcelona Wine Week els destil¬∑lats, aix√≠ com els equips, estris, accessoris i serveis orientats al sector.

 

Activitats paral·leles a la Barcelona Wine Week

La Barcelona Wine Week tamb√© comptar√† amb BWWHub, amb experi√®ncies sensorials lligades a el m√≥n de el vi; BWWGastronomy, que real√ßar√† la dieta mediterr√†nia el valor nutricional el vi; el Barcelona Coctail Art, dedicat a la cocteleria i destil¬∑lats, i la BWW likes the city, per involucrar la ciutat en l’esdeveniment.

 

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!