F貌rum Gastron貌mic de Barcelona 2019

F貌rum Gastron貌mic de Barcelona 2019

  • Qu猫? F貌rum Gastron貌mic de Barcelona
  • Quan? del 18 al 20 de novembre de 2019
  • On? Fira Barcelona, Montju茂c

El F貌rum Gastron貌mic de Barcelona se celebrar脿 del 18 al 20 de novembre de 2019 a al recinte de Montju茂c de Fira de Barcelona sota el lema ‘(Re) pensar la gastronomia’, amb el qual el sal贸 convidar脿 a la introspecci贸 sobre el moment culinari actual. Per a aix貌, comptar脿 amb la participaci贸 dels protagonistes de les propostes gastron貌miques d’alguns dels restaurants amb m茅s personalitat actualment a Espanya, It脿lia, Fran莽a, Dinamarca i Canad脿.

L’esdeveniment compta amb diferents zones on es realitzaran activitats: l’Auditori, on s’impartiran pon猫ncies i veritables espectacles culinaris a c脿rrec dels millors xefs del m贸n com Jordi Cruz, Niko Romito, Carme Ruscalleda, Paco P茅rez o Ramus Munk entre d’altres; els Tallers, una zona amb capacitat de 30 a 60 persones, on es realitzaran demostracions de cuina amb degustaci贸 final; l’espai 脌gora, que permetr脿 als expositors fer demostracions i degustacions dels seus productes; el F貌rum Vi, on els millors en貌legs, viticultors, sommeliers i prescriptors explicaran els seus secrets i intercanviaran experi猫ncies amb el p煤blic; el F貌rum Dol莽, on els millors especialistes del sector oferiran sessions amb un paper destacat de la pastisseria, la gelateria i la fleca; i el F貌rum Lab, un espai dedicat a la innovaci贸 ple de debats, reflexions, taules rodones, i confer猫ncies al voltant de tres eixos tem脿tics: tecnologia, sostenibilitat i negoci.

Forum Gastronomico Barcelona 2019

3陋 edici贸 del F貌rum Gastron貌mic de Barcelona

El F貌rum Gastron貌mic de Barcelona 茅s un certamen en expansi贸 i en tan sols 3 edicions ha aconseguit posicionar-se com un dels principals esdeveniments del circuit gastron貌mic.
El sal贸 ocupar脿 per complet el pavell贸 8 del recinte Montju茂c de Fira de Barcelona, 鈥嬧媋mb un total de 6.000 metres quadrats de superf铆cie expositiva neta i 4.000 metres quadrats d’espai dedicat a activitats. Es preveu que el certamen rebr脿 a m茅s de 500 marques, m茅s de 300 expositors i que atraur脿 a m茅s de 30.000 visitants.

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!

Posicionam