La Nit del Passeig de Gràcia

La Nit del Passeig de Gràcia

Posted by
| Comentaris tancats a La Nit del Passeig de Gràcia
  • Què? La Nit del Passeig de Gràcia
  • Quan? 19 de desembre 2019
  • On? Passeig de Gràcia, Barceloa

The Shopping Night Barcelona ha canviat el seu nom per passar a dir-se La Nit del Passeig de Gràcia.

Canvia de nom i canvia de dates. Si fins ara sempre s’havia celebrat a finals de novembre, coincidint amb l’encesa de les llums de nadal, aquest any la nova Nit del Passeig de Gràcia tindrà lloc el 19 de desembre.

Però l’essència de The Shopping Night Barcelona es mantindrà amb La Nit del Passeig de Gràcia: les botigues de Passeig de Gràcia i voltants estaran obertes fins a la 12:00 de la nit, i es complementaran amb activitats, concerts, sortejos, descomptes … Una nit plena de llum i color per acompanyar les últimes compres abans de Nadal.

Compres, gastronomia, música i cultura a la Nit del Passeig de Gràcia

Al llarg del Passeig de Gràcia, des dels Jardinets de Gràcia fins al carrer Casp, s’instal·laran cinc escenaris amb música de diferents estils: jazz, rock, música urbana, swing i gospel. S’ha organitzat, a més, el primer concurs de bandes de Gospel.

També hi haurà una instal·lació feta amb 7.200 llums led sincronitzades amb la música, que permetran als assistents caminar per l’interior i gaudir d’una experiència immersiva.

La nit del passeig de gracia 2019

Photo: The Shopping Night Barcelona

Una altra de les activitats de La Nit del Passeig de Gràcia serà el bosc d’hivern, composat per una trentena d’avets que, a més de decorar, tenen l’objectiu d’estimular la consciència mediambiental.

Per descomptat l’oferta gastronòmica tindrà un paper destacat a la Nit del Passeig de Gràcia. Una desena de restaurants oferiran una proposta gastronòmica preparada per a l’ocasió, acompanyada de beguda, a un preu especial de 12,00 EUR. Al Palau Robert hi haurà parades amb plats nadalencs i també hi haurà una zona de food trucks entre Gran Via i Casp.

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!