Congreso AESD Barcelona 2019

Congreso AESD Barcelona 2019

Posted by
| Comentaris tancats a Congreso AESD Barcelona 2019
  • Qu猫? Congr茅s anual de l’Associaci贸 Europea per a l’Estudi de la Diabetis
  • Quan? del 16 al 20 de Setembre de 2019
  • On? Fira Barcelona, Gran Via

El congr茅s EASD 茅s la trobada anual de l’Associaci贸 Europea per a l’Estudi de la Diabetis. 脡s la tercera vegada que aquesta important reuni贸 se celebra a Barcelona, 鈥嬧媔 ser脿 del 16 al 20 de setembre al recinte de la Gran Via de Fira de Barcelona.

L鈥橢ASD de Barcelona 2019 celebra la seva 55陋 edici贸 i espera reunir uns 15.000 participants, vinguts de diferents pa茂sos de tot el m贸n. 脡s una de les confer猫ncies m茅s importants de tot el m贸n relacionada amb la diabetis.

EASD Barcelona 2019Fotograf铆a: Fira de Barcelona

Els millors experts en Diabetis es reuniran a Barcelona

Amb l鈥檕bjectiu d鈥檈stimular la interacci贸, el di脿leg i el debat entre la comunitat mundial d鈥檈xperts en diabetis, el programa de la confer猫ncia ser脿 de nou sobre l鈥檃parador de la ci猫ncia d鈥檃lta qualitat, presentant els darrers resultats de la investigaci贸 b脿sica, transacional i cl铆nica de la diabetis. El programa cient铆fic no nom茅s analitza el futur, sin贸 que tamb茅 tracta tractaments, tecnologies, educaci贸 i assist猫ncia actuals. En total, es realitzaran m茅s de 1.200 presentacions, simposis, confer猫ncies i debats.

Per tercera vegada, Barcelona ser脿 la ciutat amfitriona de la Reuni贸 Anual de l’EASD des que la va acollir pr猫viament el 1998 i el 2013.

 

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!

Fonts: guiabarcelona.cat, easd.org