Barcelona Open Banc Sabadell 2013

Barcelona Open Banc Sabadell 2013

Posted by
Titular:

La cita del Tennis a Barcelona

Lugar evento:

Real Club de Tenis Barcelona

Fecha evento:

20-28 Abril 2013

Evento desc breve:

Un cop m茅s s’acosta la cita tenn铆stica m茅s important de Barcelona, el Barcelona Open Banc Sabadell que celebra la seva 61a edici贸 del 20 al 28 d’abril de 2013.

 

El Barcelona Open Banc Sabadell, conegut com el Trofeu Conde de God贸 en honor al seu fundador, 茅s un dels esdeveniments anuals m茅s importants a Barcelona i reuneix alguns dels millors jugadors de tennis del m贸n. Es disputa al Reial Club de Tennis de Barcelona, ubicat a l’exclusiva zona de Pedralbes.

Fidel a aquesta cita, ja ha confirmat la seva assist猫ncia Rafa Nadal, que ja s’ha fet amb aquest trofeu de m茅s de 13 kg en diverses ocasions i que enguany pret茅n reconquistar. Tamb茅 han confirmat la seva participaci贸 altres jugadors del Top 10 mundial com Tomas Berdych o David Ferrer i grans promeses que els segueixen de prop com Kei Nikishori, Milos Raonic o el murci脿 Nicol谩s Almagro.

L’organitzaci贸 del campionat ja est脿 ultimant tots els preparatius per acollir l’esdeveniment, que any rere any es consolida encara m茅s i aconsegueix un major seguiment: desmuntatge del mobiliari habitual, muntatge de les grades (la pista principal podr脿 acomodar 8.400 espectadors), condicionament de el carrer comercial (que enguany es dir脿 Fan Boulevard), etc. En total 5 setmanes d’intensos preparatius.

Hotel al centre de Barcelona per al Barcelona Open 2013

Hotel al centre de Barcelona

Una de les novetats en aquest sentit 茅s que el sorteig dels partits es realitzar脿 fora del recinte de Pedralbes per primera vegada en tota la seva hist貌ria. Ser脿 en un acte m茅s p煤blic que tindr脿 a 脌ngel Ll脿cer com m脿 “innocent” i que es realitzar脿 a la Pla莽a de la Catedral el dia 20 d’abril a les 12:00.

Trobareu tota la informaci贸 a la p脿gina web oficial del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeo Conde de God贸

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitaci贸 a Hotel Passeig de Gr脿cia * o a Hotel Actual ***