Mobile World Congress 2013

Mobile World Congress 2013

Posted by
Titular:

Mobile World Congress 2013

Lugar evento:

Fira BCN, Gran Via

Fecha evento:

25 a 28 Feb 2013

Evento desc breve:

El Mobile World Congress 2013 ja és molt a prop i ultima els preparatius per la seva celebració del 25 al 27 de febrer a Barcelona.

El Mobile World Congress 2013 ja és molt a prop i ultima els preparatius per la seva celebració del 25 al 27 de febrer a Barcelona.

El Mobile World Congress 2013 preveu superar tots els rècords

Aquest any, el MWC ha traslladat tota l’activitat al recinte firal de Gran Via de Fira de Barcelona. És la primera vegada que el Mobile World Congress s’ubicarà en aquesta zona i ho farà ocupant tot l’espai, que no és poc: 94.000 metres quadrats. Les instal•lacions de Plaça Espanya s’havien quedat petites per als més de 1500 expositors del MWC, però els organitzadors tampoc s’imaginaven que aconseguirien omplir tot l’espai de Gran Via el primer any del trasllat. S’espera també superar les dades d’assistència, amb la previsió que més de 70.000 visitants assistiran al MWC 2013.

Segons ha indicat l’organització del Mobile World Congress (MWC) 2013, el GSMA, aquest any també hi haurà més ponents, prop de 3.000. Importants i prestigiosos noms del món empresarial i tecnològic acudiran a Barcelona per compartir els seus coneixements. En aquest sentit, i per fomentar el networking que és un dels aspectes més importants de l’esdeveniment, el Mobile World Congress d’aquest any també ha augmentat els punts de trobada per als professionals del sector i ha millorat les connexions de veu i Internet, amb també més punts d’accés a Wifi.

Hotels a Barcelona per al MWC

El Mobile World Congress s’ha convertit en l’esdeveniment més important de Barcelona pel nombre d’expositors i visitants que atreu. I per les dates en què es realitza, a finals de febrer, significa també l’arribada de la bona temporada per als hotels de Barcelona.

Des d’Hotel Paseo de Gracia donem la benvinguda a tots els participants del Mobile World Congress que ja tenen les seves habitacions reservades al nostre hotel al centre de Barcelona i esperem que la seva estada sigui agradable i satisfactòria. No dubtin en contactar amb el nostre personal per a qualsevol cosa que puguin requerir.

Feliç MWC 2013!

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***