Barcelona Sonar 2013

Barcelona Sonar 2013

Posted by
Titular:

S贸nar Festival 2013

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

13-15 Juny 2013

Evento desc breve:

Ja faltamolt poc per a una de les cites m茅s esperades de l’any, almenys pel que al panorama musical es refereix: el Festival S贸nar.

S贸nar 茅s el Festival Internacional de M煤sica Avan莽ada i New Media que sonar脿 a Barcelona del 13 al 15 de juny. S贸nar celebra enguany el seu 20猫 aniversari, i ho fa havent-se convertit en un referent internacional i imprescindible per als professionals i amants del sector per ser 煤nic i pioner tant en el seu format com en els seus continguts.

 

El Festival S贸nar ha sabut combinar l’entreteniment amb l’art i l’experimentaci贸, sempre amb propostes avantguardistes i presentant els nous corrents en m煤sica electr貌nica. A m茅s de portar a Barcelona als artistes m茅s consolidats de la creaci贸 digital i del new media, S贸nar 茅s una plataforma per als nous talents de la producci贸 musical i audiovisual.

Hotel low cost al centre de Barcelona

Barcelona s’omple cada any amb m茅s de 80.000 espectadors de pa茂sos de tot el m贸n que v茅nen a gaudir durant aquests tres dies de totes les activitats que ofereix S贸nar, m茅s enll脿 fins i tot dels concerts. El Festival tamb茅 atrau m茅s de 3.500 professionals.

Tota la informaci贸 sobre el Festival S贸nar de Barcelona la trobareu a la seva p脿gina web, per貌 no oblideu que tamb茅 podeu seguir les seves not铆cies a trav茅s de les xarxes socials.

I si necessiteu allotjament a Barcelona, podeu mirar el nostre calendari de disponibilitat.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitaci贸 a Hotel Passeig de Gr脿cia * o a Hotel Actual ***