F.C. Barcelona vs. Manchester City

F.C. Barcelona vs. Manchester City

Posted by
Titular:

FC Barcelona vs Manchester City

Lugar evento:

Camp Nou, Barcelona

Fecha evento:

12 Mar莽 2014

Evento desc breve:

La Champions League torna a Barcelona despr茅s d’uns mesos de descans amb el partit entre el F.C. Barcelona i el Manchester City.

Vuitens de final Champions League: Bar莽a vs. Man City

El Manchester City i el F.C. Barcelona es trobaran per disputar la ronda de vuitens de final de la Champions League , el major campionat europeu de clubs i un dels m茅s importants del m贸n . El partit d’anada es jugar脿 a Manchester el 18 de Febrer de 2014 i la tornada ser脿 al Camp Nou de Barcelona el 12 de Mar莽 de 2014.

El Bar莽a haur脿 de lluitar fort en el partit d’anada a Manchester , ja que el Manchester City 茅s un equip molt fort quan juga al seu propi camp . Gaireb茅 un mes despr茅s, Barcelona rebr脿 els jugadors del Manchester City, equip que mai ha guanyat una Champions League , per la qual cosa segur que arribaran amb un alt grau de motivaci贸 . El que s铆 que t茅 experi猫ncia en aquest campionat 茅s el seu nou entrenador, Manuel Pellegrini , que ja ha liderat diversos equips a la Champions League.
Font: fcbarcelona.cat

Barcelona rebr脿 el Manchester City al Camp Nou

Com sempre s’espera que tots dos partits ofereixin un gran espectacle de futbol , com ja ens t茅 acostumats el nostre Bar莽a i donem la benvinguda als fans del Manchester City que van a visitar la nostra ciutat per veure el partit al Camp Nou i des de Hotel Passeig de gr脿cia els desitgem que gaudeixin de Barcelona.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitaci贸 a Hotel Passeig de Gr脿cia * o a Hotel Actual ***