Festival Jardins de Pedralbes

Posted by
| Comments Off on Festival Jardins de Pedralbes
  • Què? Festival Jardins de Pedralbes
  • Quan? Del 5 de juny al 15 de juliol 2019
  • On? Jardins de Pedralbes, Barcelona

El Festival Jardins de Pedralbes celebra la seva 7a edició completament afermat dins el panorama de festivals d’estiu de Barcelona.

Amb la idea inicial de crear un festival que unís música, natura, història i gastronomia en una ubicació emblemàtica, el Festival Jardins de Pedralbes ha incorporat aquesta edició 22 nous espectacles i se celebrarà del 5 de juny al 15 de juliol.

 

Cartell d’artistes per al Festival Jardins de Pedralbes

L’exmodel i cantant francesa Carla Bruni serà l’encarregada d’inaugurar el Festival Jardins de Pedralbes el proper dia 5 de juny, i la seguiran personatges destacats del panorama internacional com Mariah Carey, que actuarà el 10 de Juny, i Woody Allen, el director de cinema i polifacètic artista que estarà sobre de l’escenari el 18 de Juny.

El cartell del Festival Jardins de Pedralbes inclou a Kraftwerk, Joan Dausà, Gary Clark Jr., Diego El Cigala, Los Planetas, Zahara Fuel Fandango, Rolando Villazón, Corinne Bailey Rae Jacob Banks, Izal, Gipsy Kings ft. Nicolás Reyes and Tonino Baliardo, Giorgio Moroder, Ana Belén, Ramon Mirabet, Cristopher Cross, Joss Stone, The Chieftains amb Carlos Núñez, Pedro Capó Blas Cantó, Il Divo, Gilberto Gil, Supertramp ‘s Roger Hodgson, Juanes, The Beach Boys, LP, la gala de Ballet Étoiles de l’òpera de París, The Day of Family Music i Premiere – de Broadway a Hollywood.

Festival Jardins de Pedralbes 2019

Música per a totes les edats al Festival Jardins de Pedralbes

A més, com en edicions anteriors, al Festival Jardins de Pedralbes dedicarà un dia als més petits perquè les famílies puguin gaudir juntes de la música i de l’experiència d’un festival, aprofitant la bellesa dels jardins de Pedralbes. El Dia de Música en Família serà el 16 de Juny a partir de les 16:00, amb concerts, activitats i tallers. L’entrada és gratuïta per als menors de 12 anys!

Es pot trobar tota la informació i més detalls sobre la programació a la pàgina web del Festival Jardins de Pedralbes.

Reserva el teu hotel a Barcelona!