Donem la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan

Donem la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan

Posted by
Titular:

Donem la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

23 Juny

Evento desc breve:

Sant Joan és una nit màgica i molt especial a Barcelona. Se celebra el 23 de juny, que és la nit més curta de l’any, i es dóna la benvinguda a l’estiu.

Sant Joan és una nit màgica i molt especial a Barcelona. Se celebra el 23 de juny, que és la nit més curta de l’any, i es dóna la benvinguda a l’estiu. Els carrers s’omplen de festes, balls, sopars a l’aire lliure, fogueres, focs artificials i molts petards. Les platges de la ciutat són dels llocs més concorreguts aquesta nit ja que ofereixen una bona vista dels focs artificials que il·luminen la nit.

Celebració de Sant Joan a la platja de Barcelona - Hotel Paseo de GraciaÉs tradicional menjar Coca de Sant Joan, unes delicioses postres amb crema, pinyons i fruita confitada. Durant aquests dies es poden encarregar i comprar a tots els forns i pastisseries, però si us agrada la cuina, podeu trobar diferents receptes en els següents links:
Receptes de l’Ajuntament de Barcelona
Cuina.cat

 

A la web de l’Ajuntament de Barcelona podreu trobar totes les festes populars que s’han organitzat:
Festes de Sant Joan a Barcelona

Des de l’Hotel Paseo de Gracia volem recomanar precaució sobretot amb el foc, els petards i els excessos, per a que aquesta bonica nit es converteixi en un bon record. Feliç revetlla i feliç dia de Sant Joan!

Tornar a Agenda