59º Trofeu Conde de Godó – Tennis a Barcelona

59º Trofeu Conde de Godó – Tennis a Barcelona

Posted by
Titular:

59º Trofeu Conde de Godó – Tennis a Barcelona

Enlace:

59-trofeu-conde-godo

Lugar evento:

Reial Club Tennis Barcelona 1899

Fecha evento:

16-24 Abril 2011

Albert Costa, director de l'Open Banc Sabadell 59è Trofeu Conde de Godó, amb Rafa Nadal, número 1 del tennis mundial

Són ja quasi 60 les edicions d’aquest popular i tradicional torneig de tennis, que ha aconseguit guanyar-se una reputació dins del panorama del tennis internacional. El seu director, Albert Costa, va anunciar i va comentar que aquest era “sens dubte el millor Godó de la història”, gràcies a la participació de sis jugadors que són dins el Top 10 i dos més entre els 12 primers:
Rafa Nadal Рactualment n̼mero 1
Soderling – 4t
Murray – 5è
Ferrer – 6è
Berdych – 7è
Melzer – 10è
Monfils – 11è
Almagro – 12è
Albert Costa va afegir que també s’han inscrit joves promeses que ja estan destacant com Dolgopolov, Raonic o Nishikori, així com jugadors més experts com Davidenko i Hewitt, entre molts altres noms coneguts.

Nadal ha guanyat aquest trofeu en 5 ocasions i la seva assistència és molt esperada ja que l’any passat es va perdre la cita. Fernando Verdasco, el vencedor del 2010, ha decidit no participar aquest any així que no podrà defensar el seu títol.

La participació de tots aquests grans noms del tennis és pràcticament única en un torneig 500, com és el Trofeu Comte de Godó, que és un dels pocs tornejos d’aquestes característiques que es juga en un Club. L’esdeveniment tindrà lloc al Reial Club de Tennis Barcelona 1899 (C / Bosch i Gimpera, 5-13) del 16 al 24 d’Abril de 2011.

 Pàgina oficial de l’esdeveniment

Fonts: MundoDeportivo.com, BarcelonaOpenBancSabadell.com