Compres de Nadal a Barcelona

Posted by
| Comments Off on Compres de Nadal a Barcelona
Titular:

Compres de Nadal a Barcelona

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

Fins el 5 de Gener

Evento desc breve:

La campanya Barcelona Christmas Shopping ha creat una targeta amb la qual es poden aconseguir descomptes en moltes botigues de Barcelona durant l’època nadalenca.

 

Descomptes per a les compres de Nadal a Barcelona

Aquest any no caldrà esperar a les rebaixes per anar a comprar amb descomptes, i així podrem aprofitar l’època nadalenca per estalviar uns eurets. Per a potenciar les compres de nadal a Barcelona, Turisme de Barcelona ha posat en marxa la campanya Barcelona Christmas Shopping, amb la qual ha creat una targeta anomenada “Bcn Xmas Card” que ofereix descomptes de fins al 10% i tractes preferents a les principals botigues del centre i altres eixos comercials de Barcelona. El principal descompte és el que es pot obtenir per la pista de gel que s’ha col·locat a la Pl. Catalunya, que amb la Barcelona Christmas Card és del 50%.

 

Sortejos amb la Barcelona Christmas Card

La Bcn Xmas Card té, a més , una aplicació per al mòbil gràcies a la qual es pot participar en sortejos. En aquest sentit se’n realitzarà un cada dia al final de la jornada comercial i un altre al de final de campanya, el premi del qual és un cap de setmana gratis a Barcelona amb tot pagat. Un altre dels avantatges de la Bcn Xmas Card és que t’informa diàriament de les principals activitats que es van succeint, que en l’època de nadal a Barcelona són moltes.

Tota la informació a Barcelona Christmas Shopping

 

Hotel per a les compres de Nadal

Encara que no guanyeu el concurs, si el que voleu és venir de compres nadalenques a Barcelona i gastar els diners en les compres i no en l’allotjament, podeu venir a Hotel Passeig de Gràcia, un hotel low cost al centre de Barcelona, a la zona comercial on hi ha les botigues més chic i exclusives de la ciutat.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***