La Merc猫 2013

La Merc猫 2013

Titular:

La Merc猫 2013

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

15-24 Setembre 2013

Evento desc breve:

El 24 de setembre 茅s Santa Merc猫, la patrona de Barcelona, i per aix貌 durant tot el cap de setmana la ciutat es converteix en l’escenari d’una gran festa.

Les festes de la Merc猫 omplen cada any la ciutat de m煤sica, festes i activitats. Durant els dies que duren les festivitats es poden fer moltes coses pensades per a gent de totes les edats.

Cartell de La Merc猫 2013 - Hotel al centre de Barcelona

Per descomptat els nens tenen un paper protagonista i es realitzen tallers, espectacles infantils i correfocs especialment pensat per a ells. Per als m茅s grans tamb茅 hi ha molts concerts, que se celebraran als escenaris muntats en diferents espais emblem脿tics de Barcelona, exposicions, projeccions, curses populars, obres de teatre i espectacles diversos …

Com sempre, doncs, laMerc猫 arriba plena de propostes interessants. D’una banda hi ha les m茅s tradicionals que no poden faltar: sardanes, castellers, gegants, capgrossos, correfocs, etc. Sens dubte un m贸n de color que si sou de fora de Catalunya no us podeu perdre.
Per貌 laMerc猫 arriba amb novetats i activitats que aprofiten les tecnologies actuals. La fa莽ana de l’ajuntament ser脿 escenari d’una projecci贸 de llums i v铆deo que retr脿 homenatge a Georges Meli猫s i que promet ser espectacular. Per貌 la novetat principal 茅s que per primera vegada hi haur脿 un concert amb una cantant virtual, anomenada Ona.
I la traca final ser脿 el piromusical, que en pocs anys ja s’ha convertit en una tradici贸 m茅s de les festes.

La Merc猫 2013 - Hotel al centre de Barcelona

Barcelona amb les xarxes

Barcelona fa honors a la seva reputaci贸 innovadora i cosmopolita i utilitzar脿 les xarxes socials i els dispositius m貌bils per facilitar la informaci贸 i la participaci贸 dels ciutadans. Es podr脿 seguir la informaci贸 a trav茅s de Twitter @ bcncultura, Facebook i Line, i els ciutadans podran compartir les seves fotos a trav茅s d’Instagram.

Tota la informaci贸 i la programaci贸 a 聽http://merce.bcn.cat/

admin

Leave a Reply