La Mercè 2013

La Mercè 2013

Posted by
Titular:

La Mercè 2013

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

15-24 Setembre 2013

Evento desc breve:

El 24 de setembre √©s Santa Merc√®, la patrona de Barcelona, i per aix√≤ durant tot el cap de setmana la ciutat es converteix en l’escenari d’una gran festa.

Les festes de la Merc√® omplen cada any la ciutat de m√ļsica, festes i activitats. Durant els dies que duren les festivitats es poden fer moltes coses pensades per a gent de totes les edats.

Cartell de La Mercè 2013 - Hotel al centre de Barcelona

Per descomptat els nens tenen un paper protagonista i es realitzen tallers, espectacles infantils i correfocs especialment pensat per a ells. Per als m√©s grans tamb√© hi ha molts concerts, que se celebraran als escenaris muntats en diferents espais emblem√†tics de Barcelona, exposicions, projeccions, curses populars, obres de teatre i espectacles diversos …

Com sempre, doncs, laMerc√® arriba plena de propostes interessants. D’una banda hi ha les m√©s tradicionals que no poden faltar: sardanes, castellers, gegants, capgrossos, correfocs, etc. Sens dubte un m√≥n de color que si sou de fora de Catalunya no us podeu perdre.
Per√≤ laMerc√® arriba amb novetats i activitats que aprofiten les tecnologies actuals. La fa√ßana de l’ajuntament ser√† escenari d’una projecci√≥ de llums i v√≠deo que retr√† homenatge a Georges Meli√®s i que promet ser espectacular. Per√≤ la novetat principal √©s que per primera vegada hi haur√† un concert amb una cantant virtual, anomenada Ona.
I la traca final ser√† el piromusical, que en pocs anys ja s’ha convertit en una tradici√≥ m√©s de les festes.

La Mercè 2013 - Hotel al centre de Barcelona

Barcelona amb les xarxes

Barcelona fa honors a la seva reputaci√≥ innovadora i cosmopolita i utilitzar√† les xarxes socials i els dispositius m√≤bils per facilitar la informaci√≥ i la participaci√≥ dels ciutadans. Es podr√† seguir la informaci√≥ a trav√©s de Twitter @ bcncultura, Facebook i Line, i els ciutadans podran compartir les seves fotos a trav√©s d’Instagram.

Tota la informació i la programació a  http://merce.bcn.cat/