32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Posted by
Titular:

32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Lugar evento:

Fira Barcelona, Montjuïc

Fecha evento:

15-18 de Maig 2014

Evento desc breve:

Torna el Saló del Còmic de Barcelona, fira del còmic de referència a nivell internacional, del 15 al 18 de maig a Fira de Barcelona.

El Saló Internacional del Còmic celebra enguany la seva 32 edició. Aquest any ha escollit la guerra com a tema central per commemorar diferents aniversaris de caràcter bèl·lic que coincideixen aquest any: el centenari de l’inici de la I Guerra Mundial, el 75è aniversari de l’inici de la Segona Guerra Mundial, el també 75è aniversari de la fi de la Guerra Civil Espanyola i el tricentenari de la fi de la Guerra de Successió Espanyola el 1714. Per fer-ho, ha organitzat una macroexposició amb més de 200 originals d’autors de tot el món i que ocuparà tot el Hall 1 de Fira de Barcelona, que són 12.000m2 .

 

El Saló del Còmic oferirà representacions en viu

A l’exposició principal de la Fira del Còmic també hi haurà representacions en viu d’escenes de guerra històriques com els campaments de Miquelets, el campament durant la Batalla de l’Ebre de la Guerra Civil Espanyola o l’entrada dels Nou al París ocupat pels nazis durant la Segona Guerra Mundial.

Altres aniversaris destacats al Saló del Còmic de Barcelona

El Saló del Còmic de Barcelona vol celebrar altres aniversari com el 75 aniversari de la creació de Batman o el 40 aniversari del personatge de Marvel, Lobezno. A més dedicarà una exposició al mític personatge Popeye, que celebra ni més ni menys que 85 anys de la seva primera aparició en una vinyeta.

Els convidats estrella del Saló del Còmic de Barcelona

Encara que el Saló Internacional del Còmic compta enguany amb un pressupost inferior al del 2013, ha aconseguit doblar pràcticament l’espai ocupat a Fira de Barcelona i també ha aconseguit convidar estrelles internacionals del Còmic com el periodista Joe Sacco, els britànics Andrew Wildman (Transformers) i Mike Carey (The Unwritten), l’argentí Eduardo Risso (100 Bales), les franceses Audrey Spiry (En silenci), Chloé Cruchaudet (Mauvais genre), els italians Manuele Fior (l’entrevista) i Pasquale del Vecchio (WW2.2) o el serbi RM Guéra (Django Desencadenat).

Pàgina oficial del Saló Internacional del Còmic

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***
Fonts : El Periódico , Ficomic.com