Tradicion脿rius

Tradicion脿rius

El Festival Folk Internacional Tradicion脿rius 茅s un festival de m煤sica d’arrels tradicionals dels pa茂sos amb llengua catalana, que durant diverses setmanes programa concerts, danses i activitats al centre C.A.T. de Gr脿cia.

El Tradicion脿rius celebra aquest any la seva 30a edici贸 i per al seu acte inaugural ha preparat un concert en qu猫 participaran tots els grups que van intervenir en la primera edici贸 del festival, el 1988, i amb l’estrena del “Roman莽o Tradifolk”, a c脿rrec de Jaume Arnella, qui ser脿 el mestre de cerim貌nies. 脡s la forma que el festival Tradicion脿rius ha tingut de recon猫ixer la tasca de tots aquests artistes que es van llan莽ar a aquesta aventura col路lectiva i que a dia d’avui segueixen tots en actiu.

Festival Folk Internacional Tradicion脿rius Barcelona

Tradicion脿rius 2016

El festival folk Tradicion脿rius se celebrar脿 del 13 de gener al 26 de febrer i comptar脿 amb els concerts de Riu360潞, Brigada Bravo & D铆az, Sis Veus per al Poeta, Joana Gomila i Guillem Roma. 脡s una bona oportunitat per venir a Barcelona i con猫ixer la ciutat alhora que es descobreix m茅s sobre les arrels catalanes. Podeu allotjar-vos en el nostre hotel situat al centre de Barcelona, a tocar del barri de Gr脿cia.

Tota la programaci贸 es pot trobar a tradiconarius.cat

Reserva ara el teu hotel de Barcelona

Posicionam