Showroom del Moble

Showroom del Moble

Posted by
| Comentaris tancats a Showroom del Moble

Què? Showroom del Moble
Quan? Del 12 al 15 de Març 2017
On? Fira de Barcelona – Gran Via

 

Showroom del Moble tindrà lloc del 12 al 15 de març a Fira de Barcelona, al recinte de Gran Via.

Showroom del Moble està coorganitzada pel Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) amb Fira de Barcelona, i és una fira dirigida a professionals del sector que se celebra amb caràcter biennal. L’objectiu de Showroom del Moble és convertir-se en punt de trobada imprescindible per als professionals del moble en el qual els expositors presentaran les últimes novetats i esperen generar noves oportunitats de negoci.

 

Showroom del Mueble Barcelona 2017

La fira Showroom del Moble consta de diferents seccions que representen els diferents estils de moble: modern, clàssic, rústic-colonial, infantil-juvenil, descans, exterior, entapissats i il·luminació.

Aquesta serà la 3a edició de Showroom del Moble, que en la seva última edició va comptar amb la participació de 135 expositors, 100 més que en la primera edició i va doblar el nombre de professionals assistents. Per aquest motiu s’espera que Showroom del Moble segueixi creixent any a any i que aquesta cita de Barcelona es vagi afermant com una trobada de referència per al sector del moble.

Per tenir més informació, es pot visitar la pàgina web de Showroom del Mueble.

 

Reserva el teu hotel de Barcelona!