Festes de la Merc猫, la gran festa de Barcelona

Festes de la Merc猫, la gran festa de Barcelona

Titular:

Festes de la Merc猫, la gran festa de Barcelona

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

21-24 Setembre 2012

Evento desc breve:

Arriben les festes populars m茅s esperades de Barcelona, les festes de la Merc猫, que 茅s la patrona de Barcelona.

La Merc猫 2012 - Hotel econ貌mic al centre de Barcelona

A partir del dia 21 de Setembre Barcelona 茅s una gran festa durant diversos dies i s’omple d’una bonica diversitat d’activitats per a totes les edats per celebrar les festes de la Merc猫. Concerts, espectacles de carrer, teatre, tallers, castellers (les conegudes “torres humanes”, reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco), sardanes, gegants, correfoc, cinema a la fresca …

Festes de la Merc猫 de Barcelona: tradici贸, m煤sica, diversi贸 i molt m茅s

Seguint la tradici贸, les Festes de la Merc猫 comptaran amb la desfilada de Gegants i Capgrossos, danses tradicionals, etc. i, com no, el Correfoc, una de les celebracions m茅s espectaculars que consisteix en una desfilada de dracs i dimonis que desprenen bengales i focs artificials.

Festes de la Merc猫 2012 - Hotel econ貌mic al centre deBarcelona

Fora del merament tradicional, les Festes de la Merc猫 tamb茅 estan plenes de moltes altres activitats tant per grans com per petits distribu茂des per diferents espais de Barcelona. Algunes de les m茅s destacades son l’espectacle multim猫dia a la Sagrada Fam铆lia que tindr脿 lloc el primer dia, el 21, i el gran piromusical amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya de fons que tancar脿 les celebracions el dia 24.

Tota la programaci贸 la trobareu al web de la Merc猫.

Hotel per les festes de la Merc猫

Si busquen un lloc on allotjar-se per les festes de la Merc猫, poden fer-ho a l鈥Hotel Paseo de Gracia, un hotel econ貌mic al centre de Barcelona o b茅 a Hotel Actual que 茅s l’煤nic hotel de 3 estrelles del Passeig de Gr脿cia .

 

Tornar a Agenda Barcelona

 

admin

Leave a Reply