Festes de la Mercè, la gran festa de Barcelona

Festes de la Mercè, la gran festa de Barcelona

Posted by
Titular:

Festes de la Mercè, la gran festa de Barcelona

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

21-24 Setembre 2012

Evento desc breve:

Arriben les festes populars més esperades de Barcelona, les festes de la Mercè, que és la patrona de Barcelona.

La Mercè 2012 - Hotel econòmic al centre de Barcelona

A partir del dia 21 de Setembre Barcelona √©s una gran festa durant diversos dies i s’omple d’una bonica diversitat d’activitats per a totes les edats per celebrar les festes de la Merc√®. Concerts, espectacles de carrer, teatre, tallers, castellers (les conegudes “torres humanes”, reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco), sardanes, gegants, correfoc, cinema a la fresca …

Festes de la Merc√® de Barcelona: tradici√≥, m√ļsica, diversi√≥ i molt m√©s

Seguint la tradició, les Festes de la Mercè comptaran amb la desfilada de Gegants i Capgrossos, danses tradicionals, etc. i, com no, el Correfoc, una de les celebracions més espectaculars que consisteix en una desfilada de dracs i dimonis que desprenen bengales i focs artificials.

Festes de la Mercè 2012 - Hotel econòmic al centre deBarcelona

Fora del merament tradicional, les Festes de la Merc√® tamb√© estan plenes de moltes altres activitats tant per grans com per petits distribu√Įdes per diferents espais de Barcelona. Algunes de les m√©s destacades son l’espectacle multim√®dia a la Sagrada Fam√≠lia que tindr√† lloc el primer dia, el 21, i el gran piromusical amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya de fons que tancar√† les celebracions el dia 24.

Tota la programació la trobareu al web de la Mercè.

Hotel per les festes de la Mercè

Si busquen un lloc on allotjar-se per les festes de la Merc√®, poden fer-ho a l‚ÄôHotel Paseo de Gracia, un hotel econ√≤mic al centre de Barcelona o b√© a Hotel Actual que √©s l’√ļnic hotel de 3 estrelles del Passeig de Gr√†cia .

 

Tornar a Agenda Barcelona