Cosmobelleza & Wellness 2011 a Barcelona

Cosmobelleza & Wellness 2011 a Barcelona

Posted by
Titular:

Cosmobelleza & Wellness 2011 a Barcelona

Lugar evento:

Fira Barcelona

Fecha evento:

Del 26 al 28 de Febrer 2011

Barcelona obre les seves portes per acollir per 17 陋 vegada la fira internacional Cosmobelleza & Wellness dedicada al sector de l’est猫tica i el benestar a Espanya. Amb tres objectius molt clars: internacionalitzaci贸, formaci贸 i negoci, professionals i expositors de tot el m贸n es donaran cita aqu铆 per ser part铆cips de les m煤ltiples activitats, tallers, concursos, congressos i pon猫ncies que tindran lloc durant els 3 dies que durar脿 l’esdeveniment (del 26 al 28 de Febrer de 2011).

Aquest any Cosmobelleza & Wellness es tornar脿 a celebrar al recinte firal de Gran Via a Barcelona, on la passada edici贸 va ocupar una superf铆cie de gaireb茅 10.000 metres quadrats. La convocat貌ria de 2010 va acollir m茅s de 300 expositors (un 30% d’ells internacionals), i m茅s de 80.000 professionals.

Si busqueu un allotjament barat i c猫ntric durant aquestes dates, Hotel Passeig de Gr脿cia 茅s ideal per la seva ubicaci贸 privilegiada al centre de Barcelona i els seus preus s煤per econ貌mics. Per a un hotel de categoria superior, podeu veure Hotel Actual, un c貌mode i econ貌mic hotel boutique al Passeig de Gr脿cia.