Cosmobelleza & Wellness 2011 a Barcelona

Cosmobelleza & Wellness 2011 a Barcelona

Posted by
Titular:

Cosmobelleza & Wellness 2011 a Barcelona

Lugar evento:

Fira Barcelona

Fecha evento:

Del 26 al 28 de Febrer 2011

Barcelona obre les seves portes per acollir per 17 ª vegada la fira internacional Cosmobelleza & Wellness dedicada al sector de l’estètica i el benestar a Espanya. Amb tres objectius molt clars: internacionalització, formació i negoci, professionals i expositors de tot el món es donaran cita aquí per ser partícips de les múltiples activitats, tallers, concursos, congressos i ponències que tindran lloc durant els 3 dies que durarà l’esdeveniment (del 26 al 28 de Febrer de 2011).

Aquest any Cosmobelleza & Wellness es tornarà a celebrar al recinte firal de Gran Via a Barcelona, on la passada edició va ocupar una superfície de gairebé 10.000 metres quadrats. La convocatòria de 2010 va acollir més de 300 expositors (un 30% d’ells internacionals), i més de 80.000 professionals.

Si busqueu un allotjament barat i cèntric durant aquestes dates, Hotel Passeig de Gràcia és ideal per la seva ubicació privilegiada al centre de Barcelona i els seus preus súper econòmics. Per a un hotel de categoria superior, podeu veure Hotel Actual, un còmode i econòmic hotel boutique al Passeig de Gràcia.