The Shopping Night Barcelona 2017

Posted by
| Comments Off on The Shopping Night Barcelona 2017

Què? The Shopping Night Barcelona
Quan? 30 de novembre de 2017
On? Passeig de Gràcia i carrers adjacents

 

Torna l’edició d’un dels esdeveniments més esperats a Barcelona, la Shopping Night (TBSN) que no para de créixer any rere any amb noves propostes i molta creativitat.

The Shopping Night Barcelona 2017 otel

Foto: theshoppingnightbcn.com

El Leitmotiv de TSNB 2017

Per a aquesta 8a edició, TSNB ha escollit com Leitmotiv “La Gauche Divine”, un moviment cultural i artístic de finals dels anys 60 a Barcelona que va aglutinar a una gran varietat de creadors i artistes: fotògrafs, escriptors, actors, models, músics, editors, arquitectes i cineastes. El moviment va portar a Barcelona una nova dimensió cultural, més atrevida, glamurosa i seductora, i és comparable a la Dolce Vita italiana o a la Factory d’Andy Warhol a Nova York.

Es considera que “La Gauche Divine” va posar les bases de tot el que avui forma la identitat de Barcelona: creativitat, avantguarda, estil de vida; i per això TSNB ha volgut retre-li homenatge, en l’any de celebració del seu 50è aniversari.

Els espais del The Shopping Night Barcelona 2017

Com cada any, la nit del The Shopping Night el llarg Passeig de Gràcia es dividirà en diferents espais que recrearan algunes de les revolucions que van marcar La Gauche Divine i convertiran el Passeig de Gràcia en el cor de la moda, la cultura, l’art i la gastronomia més avantguardistes que mai.

The Shopping Night Barcelona 2017 hotel

La nostra oferta per al TSNB

Són molts els establiments que aprofiten aquesta nit especial per oferir descomptes i ofertes. Hotel Paseo de Gracia vol que la teva experiència The Shopping Night Barcelona sigui completa i t’oferim un 10% de descompte, a més de l’esmorzar gratuït, perquè puguis aprofitar al màxim les teves hores de shopping nocturnes i puguis caure rodó sense anar molt lluny, ja que estem en ple Passeig de Gràcia. Aquí trobaràs tota la informació!

Reserva ara!