Torna The Shopping Night Barcelona 2016

Torna The Shopping Night Barcelona 2016

Posted by
| Comentaris tancats a Torna The Shopping Night Barcelona 2016

La Barcelona Shopping Night ha vingut per quedar-se, i en pocs anys s’ha consolidat convertint-se pr脿cticament en l’esdeveniment que marca l’inici de la campanya nadalenca a Barcelona.

The Shopping Night Barcelona celebra la seva 7a edici贸, completament ja arrelada en el calendari barcelon铆 i molt esperada pels seus ciutadans. El Passeig de Gr脿cia 茅s el centre de The Shopping Night Barcelona (TSNB), omplint-se a partir de les 20:00 i fins a la matinada de botigues obertes amb ofertes i activitats especials, propostes gastron貌miques, activitats musicals, passarel路les de moda, etc.

The Shopping Night Barcelona 2016Photo: lavanguardia.com

El tema escollit aquest any per The Shopping Night Barcelona 茅s Al铆cia al Pa铆s de les Meravelles, el fam贸s conte de Lewis Carroll que celebra 150 anys de la seva primera publicaci贸. Per aix貌 s’ha dividit el Passeig de Gr脿cia en 10 zones que recordaran diferents personatges i moments del conte.

Si vols estar al centre de l’acci贸, pots allotjar-te al nostre hotel, ubicat al mateix Passeig de Gr脿cia, i no et perdis cap de les grans ofertes ni de les sorpreses que oferir脿 The Shopping Night Barcelona aquest any!

Reserva ja la teva habitaci贸 i disfruta de TSNB!