Torna The Shopping Night Barcelona 2016

Posted by
| Comments Off on Torna The Shopping Night Barcelona 2016

La Barcelona Shopping Night ha vingut per quedar-se, i en pocs anys s’ha consolidat convertint-se pràcticament en l’esdeveniment que marca l’inici de la campanya nadalenca a Barcelona.

The Shopping Night Barcelona celebra la seva 7a edició, completament ja arrelada en el calendari barceloní i molt esperada pels seus ciutadans. El Passeig de Gràcia és el centre de The Shopping Night Barcelona (TSNB), omplint-se a partir de les 20:00 i fins a la matinada de botigues obertes amb ofertes i activitats especials, propostes gastronòmiques, activitats musicals, passarel·les de moda, etc.

The Shopping Night Barcelona 2016Photo: lavanguardia.com

El tema escollit aquest any per The Shopping Night Barcelona és Alícia al País de les Meravelles, el famós conte de Lewis Carroll que celebra 150 anys de la seva primera publicació. Per això s’ha dividit el Passeig de Gràcia en 10 zones que recordaran diferents personatges i moments del conte.

Si vols estar al centre de l’acció, pots allotjar-te al nostre hotel, ubicat al mateix Passeig de Gràcia, i no et perdis cap de les grans ofertes ni de les sorpreses que oferirà The Shopping Night Barcelona aquest any!

Reserva ja la teva habitació i disfruta de TSNB!