Showroom del Moble

Showroom del Moble

Qu猫? Showroom del Moble
Quan? Del 12 al 15 de Mar莽 2017
On? Fira de Barcelona – Gran Via

 

Showroom del Moble tindr脿 lloc del 12 al 15 de mar莽 a Fira de Barcelona, al recinte de Gran Via.

Showroom del Moble est脿 coorganitzada pel Col路legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) amb Fira de Barcelona, i 茅s una fira dirigida a professionals del sector que se celebra amb car脿cter biennal. L’objectiu de Showroom del Moble 茅s convertir-se en punt de trobada imprescindible per als professionals del moble en el qual els expositors presentaran les 煤ltimes novetats i esperen generar noves oportunitats de negoci.

 

Showroom del Mueble Barcelona 2017

La fira Showroom del Moble consta de diferents seccions que representen els diferents estils de moble: modern, cl脿ssic, r煤stic-colonial, infantil-juvenil, descans, exterior, entapissats i il路luminaci贸.

Aquesta ser脿 la 3a edici贸 de Showroom del Moble, que en la seva 煤ltima edici贸 va comptar amb la participaci贸 de 135 expositors, 100 m茅s que en la primera edici贸 i va doblar el nombre de professionals assistents. Per aquest motiu s’espera que Showroom del Moble segueixi creixent any a any i que aquesta cita de Barcelona es vagi afermant com una trobada de refer猫ncia per al sector del moble.

Per tenir m茅s informaci贸, es pot visitar la p脿gina web de Showroom del Mueble.

 

Reserva el teu hotel de Barcelona!

Posicionam