La Mercè 2013

Posted by
Titular:

La Mercè 2013

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

15-24 Setembre 2013

Evento desc breve:

El 24 de setembre és Santa Mercè, la patrona de Barcelona, i per això durant tot el cap de setmana la ciutat es converteix en l’escenari d’una gran festa.

Les festes de la Mercè omplen cada any la ciutat de música, festes i activitats. Durant els dies que duren les festivitats es poden fer moltes coses pensades per a gent de totes les edats.

Cartell de La Mercè 2013 - Hotel al centre de Barcelona

Per descomptat els nens tenen un paper protagonista i es realitzen tallers, espectacles infantils i correfocs especialment pensat per a ells. Per als més grans també hi ha molts concerts, que se celebraran als escenaris muntats en diferents espais emblemàtics de Barcelona, exposicions, projeccions, curses populars, obres de teatre i espectacles diversos …

Com sempre, doncs, laMercè arriba plena de propostes interessants. D’una banda hi ha les més tradicionals que no poden faltar: sardanes, castellers, gegants, capgrossos, correfocs, etc. Sens dubte un món de color que si sou de fora de Catalunya no us podeu perdre.
Però laMercè arriba amb novetats i activitats que aprofiten les tecnologies actuals. La façana de l’ajuntament serà escenari d’una projecció de llums i vídeo que retrà homenatge a Georges Meliès i que promet ser espectacular. Però la novetat principal és que per primera vegada hi haurà un concert amb una cantant virtual, anomenada Ona.
I la traca final serà el piromusical, que en pocs anys ja s’ha convertit en una tradició més de les festes.

La Mercè 2013 - Hotel al centre de Barcelona

Barcelona amb les xarxes

Barcelona fa honors a la seva reputació innovadora i cosmopolita i utilitzarà les xarxes socials i els dispositius mòbils per facilitar la informació i la participació dels ciutadans. Es podrà seguir la informació a través de Twitter @ bcncultura, Facebook i Line, i els ciutadans podran compartir les seves fotos a través d’Instagram.

Tota la informació i la programació a  http://merce.bcn.cat/