Primavera Sound

Posted by
| Comments Off on Primavera Sound
  • Què? Primavera Sound 2018
  • Quan? Del 30 de Maig al 3 de Juny 2018
  • On? Parc del Fòrum, Barcelona

El Primavera Sound arriba aquest any amb grans grups i artistes com Arctic Monkeys, The National, Nick Cave, Lorde o Björk entre molts altres.

El Primavera Sound celebra ja la seva 18a edició, absolutament consolidat com un dels referents del model de festival urbà que vol arribar a espectadors de diferents generacions, apostant una línia artística marcada pel pop, el rock i l’underground de gran encert.

Primavera Sound Barcelona 2018

Paral·lelament, el Primavera Sound també organitza el Primavera Pro, una trobada internacional dirigida als professionals de la indústria musical independent. Dins de la seva programació hi ha xerrades, conferències, tallers, showcases, reunions … a més de comptar amb un escenari on es presenten grups emergents dels països participants.

Una altra de les activitats que organitza el Primavera Sound és el Primavera a la Ciutat, una iniciativa que ofereix concerts gratuïts, en els dies posteriors al festival, en diferents barris i escenaris de Barcelona.

I és que no es pot negar que el Primavera Sound és un gran triomf, un festival que ha sabut arribar al cor dels barcelonins, a més de a tot el públic internacional que es desplaça fins a la nostra ciutat per gaudir d’aquest esdeveniment musical.

Toda la información en la web del Primavera Sound

¡Reserva ara!