Festival Cruïlla Barcelona 2018

Festival Cruïlla Barcelona 2018

Posted by
| Comentaris tancats a Festival Cruïlla Barcelona 2018

El parc del Fòrum será l’escenari del Festival Cruïlla de Barcelona, que tindrà lloc del 12 al 14 de Juliol i arriba amb un cartell amb quasi 40 actuacions on hi caben tot tipus de tendències i estils musicals.

La ubicació, a l’aire lliure i al costat del mar, és només un dels grans atractius d’aquest festival que porta fins a Barcelona tant artistes nacionals com internacionals, i amb un caire sempre molt multicultural.

David Byrne, Jack White, Prophets of Rage, Pharrell Williams, Justice, Kygo, LP, Ben Howard, Bomba Estéreo, La Pegatina, Els Catarres, Joan Dausà, Ramon Mirabet i Blaumut, entre altres, formen part de la programació del Festival Cruïlla 2018.

Festival Cruïlla Barcelona 2018

El Cruïlla Barcelona, ​​más enllà de la música.

Però el Cruïlla ja fa temps que és més que música. L’element escènic l’aportaran La Fura dels Baus amb l’espectacle Dreams i l’Aquelarre de Cervera que celebrarà una festa popular amb foc i música. I el Cruïlla d’aquest any comptarà també amb zones de moda, art, comerç just, foodtrucks, tecnologia i benestar, sempre girant en un entorn de responsabilitat social i mediambiental.

Reserva ara!

  Fonts: timeout.cat, cruillabarcelona.com