Festival Cru茂lla Barcelona 2018

Festival Cru茂lla Barcelona 2018

El parc del F貌rum ser谩 l鈥檈scenari del Festival Cru茂lla de Barcelona, que tindr脿 lloc del 12 al 14 de Juliol i arriba amb un cartell amb quasi 40 actuacions on hi caben tot tipus de tend猫ncies i estils musicals.

La ubicaci贸, a l鈥檃ire lliure i al costat del mar, 茅s nom茅s un dels grans atractius d鈥檃quest festival que porta fins a Barcelona tant artistes nacionals com internacionals, i amb un caire sempre molt multicultural.

David Byrne, Jack White, Prophets of Rage, Pharrell Williams, Justice, Kygo, LP, Ben Howard, Bomba Est茅reo, La Pegatina, Els Catarres, Joan Daus脿, Ramon Mirabet i Blaumut, entre altres, formen part de la programaci贸 del Festival Cru茂lla 2018.

Festival Cru茂lla Barcelona 2018

El Cru茂lla Barcelona, 鈥嬧媘谩s enll脿 de la m煤sica.

Per貌 el Cru茂lla ja fa temps que 茅s m茅s que m煤sica. L鈥檈lement esc猫nic l鈥檃portaran La Fura dels Baus amb l鈥檈spectacle Dreams i l鈥橝quelarre de Cervera que celebrar脿 una festa popular amb foc i m煤sica. I el Cru茂lla d鈥檃quest any comptar脿 tamb茅 amb zones de moda, art, comer莽 just, foodtrucks, tecnologia i benestar, sempre girant en un entorn de responsabilitat social i mediambiental.

Reserva ara!

Fonts: timeout.cat, cruillabarcelona.com

Posicionam