Concert de Shakira a Barcelona

Posted by
| Comments Off on Concert de Shakira a Barcelona

Què? Concert de Shakira
Quan? 25 i 26 de novembre de 2017
On? Palau Sant Jordi

 

La cantant colombiana Shakira estarà en concert a Barcelona el 25 i 26 de novembre amb la seva gira mundial El Dorado, per presentar l’àlbum que porta el mateix nom i que inclou èxits com “La Bicicleta”, “Chantaje” o “Me enamoré”.

La gira mundial El Dorado comença el 8 de novembre a Colònia (Alemanya) i visitarà 4 ciutats a Espanya. Barcelona serà la seva última parada a l’estat, ja que és la ciutat on resideix actualment la cantant i on ha format la seva família, per la qual cosa té un simbolisme i un afecte especial.

 

Shakira en concierto en Barcelona 2017

El concert de Shakira a Barcelona és molt esperat pels seus fans, ja que la cantant ha fet una aturada de diversos anys en la seva carrera com a cantant per a ser mare. Shakira no actuava a Barcelona des de 2011 i les entrades per al concert, que se celebrarà al Palau Sant Jordi, es van esgotar en poques hores. Per aquest motiu la cantant va decidir fer un segon concert a la ciutat comtal i es va afegir el 26 de novembre.

Si veniu a Barcelona per veure el concert de Shakira i voleu allotjar-vos en un hotel al centre de Barcelona, podeu reservar aquí! També podeu visitar el nostre hotel boutique de Barcelona 3*.

 Reserva ara al nostre hotel!