Fira de Santa LlĂșcia, el mercat nadalenc de Barcelona

Fira de Santa LlĂșcia, el mercat nadalenc de Barcelona

Posted by
Titular:

Fira de Santa LlĂșcia, el mercat nadalenc de Barcelona

Lugar evento:

Av. Catedral

Fecha evento:

Fins 22 Des. 2011

Evento desc breve:

La Fira de Santa Llúcia és el mercat nadalenc més popular de Barcelona i se celebra des de 1786, per la qual cosa aquests dies compleix 250 anys.

La fira s’ubica al llarg de l'Avinguda de la Catedral a Barcelona, sens dubte un emplaçament privilegiat que la dota d'una màgia encara més especial, i compta amb més de 270 parades en què podrem trobar tot tipus de motius nadalencs, sobretot els més tradicionals a Catalunya:

* Pessebres, figures i decoracions: tot el necessari per construir el pessebre que desitgem, amb complements de paisatge com ponts, fonts, dimonis i olles, papers pintats per recrear la nit del naixement, molsa, serradures … i una infinitat de diferents figuretes entre les quals destaca el nostre particular Caganer, un personatge molt típic dels pessebres catalans.
* Arbres de Nadal, tant reals com artificials, i llums i complements per a la seva decoració, caga-tiós (una tradició catalana en la qual donem cops a un tronc que defeca torrons i llaminadures) i altres plantes nadalenques.
* Instruments nadalencs com panderetes, simbombes, i productes artesanals de tota mena.
 

Santa Llucia 2011 - Hostal en Barcelona, Hotel Paseo de Gracia Santa Llucia 2011 - Hostal econĂłmico, Hotel Paseo de Gracia
Santa Llucia 2011 - Hostal econĂłmico, Hotel Paseo de Gracia

Aquest any s'ha col•locat un Caga-Tió gegant, una activitat molt divertida per als nens i que completa l'oferta de la Fira de Santa Llúcia, un dels "musts" de Barcelona durant aquesta època nadalenca.

Podeu trobar més informació a la web oficial de la Fira de Santa Llúcia

Hotel Paseo de Gracia és un hostal econòmic a Barcelona situat al centre i per arribar a la Fira de Santa Llúcia es pot anar amb metro –només són 3 parades- o caminar uns 20 minuts a peu tot passejant pel Passeig de Gràcia o el portal de l'Àngel.

Tornar a Agenda