Vine a Barcelona de Rebaixes!

Vine a Barcelona de Rebaixes!

Posted by
Titular:

Vine a Barcelona de rebaixes!

Lugar evento:

Tota Barcelona

Fecha evento:

7 Gener Р6 Mar̤

Evento desc breve:

Si heu pensat a visitar Barcelona un d'aquests dies, per què no aprofitar la temporada de Rebaixes?

Just el dia després de Reis, el 7 de gener, ha començat la bogeria de les Rebaixes a Barcelona, amb una venda massiva de productes. Això ha aixecat l'esperança dels comerciants que els consumidors s'animin amb els grans descomptes de fins al 70% que es poden veure en algunes botigues, després d'una mala temporada nadalenca durant la qual les vendes han caigut un 15% respecte l'any passat.

Rebaixes a Barcelona - Hotel Passeig de Gràcia

Després del primer cap de setmana de Rebaixes, en què s'ha permès als comerços obrir en diumenge, el secretari de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), Miquel Àngel Fraile, va declarar que les vendes el primer dia havien doblat les del primer dia de Rebaixes de l'any passat i que els descomptes en general se situen entre el 40-50%.

Si us animeu, doncs, a venir a Barcelona per aprofitar el gran estoc del qual encara disposen les botigues per a les Rebaixes, podeu optar per venir a Hotel Paseo de Gracia. L'hotel és una opció econòmica, amb habitacions des de 30,00 EUR per persona (en habitació doble), que us permetrà estalviar diners per poder gastar-los en les rebaixes.
A més, Hotel Paseo de Gracia, situat al centre de Barcelona, just al costat de la Pedrera, i en l'elegant carrer Passeig de Gràcia on s'ubiquen una gran varietat de comerços. Trobareu les marques més exclusives com Yves Saint Laurent, Chanel, TCN, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Burberry, Hermès o Loewe, i marques més comercials com Mango, Zara, Nike, Levi 's, H & M, Camper o Adolfo Domínguez.

El Passeig de Gràcia està a més envoltat de carrers com la Rambla Catalunya o la Diagonal que completen l'oferta comercial i gastronòmica de la zona amb una gran diversitat d'opcions per a tots els gustos i pressupostos.

No us oblideu de llegir les recomanacions de l'OCU per les rebaixes així com els consells per aprofitar-les bé.

Esperem la vostra visita i que gaudiu del vostre viatge de Rebaixes a Barcelona!

Fonts: lavanguardia.es, elperiodico.com

Tornar a Agenda