Sal贸 N脿utic de Barcelona

Sal贸 N脿utic de Barcelona

Posted by
Titular:

Sal贸 N脿utic de Barcelona

Lugar evento:

Port Vell

Fecha evento:

26-30 Setembre 2012

Evento desc breve:

Torna el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, 鈥嬧媔 ho fa amb algunes novetats importants.

Sal贸 Nautic Barcelona 2012 - Hotel econ貌mic al centre de Barcelona


En la seva 51a edició, el Saló Nàutic de Barcelona ha canviat les dates i en lloc de celebrar-se al novembre com era habitual, ho fa aquest any del 26 al 30 de setembre amb l'objectiu d'aprofitar les hores de llum de més que ens dóna aquest mes. Aquesta dada és rellevant de cara a la segona -i més destacada- novetat, i és que el Saló Nàutic tindrà lloc aquest any íntegrament al Port Vell.

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona 2012, un dels grans referents del sector nàutic a nivell mundial, comptarà amb 4 àrees temàtiques (Fun Beach, Espai del Mar, Village i Marina Tradicional) on es realitzaran un gran nombre d'activitats lúdiques, esportives i informatives, així com exhibicions, demostracions, proves, festes, etc. i fins i tot una desfilada de vaixells pel Port Vell.

Unes 200 embarcacions amarraran al Port Vell de Barcelona i obriran les seves portes per ser visitades en l'aigua, en el seu hàbitat, i gràcies al canvi de l'organització que aquest any ha reduït l'eslora mínima a 8 metres, la mostra flotant serà encara més variada.

Hotel econ貌mic al centre de Barcelona - Sal贸 N脿utic 2012

Totes les novetats al Saló Nàutic de Barcelona

Un dels objectius principals del Saló Nàutic de Barcelona és dinamitzar l'activitat comercial dins del sector nàutic així com generar més negoci i per això es presentaran nous productes amb les tecnologies més avançades com mapes cartogràfics en 3D, embarcacions amb plataformes hidràuliques de bany, motors de baix consum o comandaments-clauer per controlar el sistema elèctric.

Però el Saló Nàutic de Barcelona no oblida la part lúdica que el mar ofereix i per promoure les embarcacions d'esbarjo ha creat també espais per a la diversió. Aprofitant el bon temps que encara hi sol haver al setembre hi haurà moltes activitats tant dins de l'aigua: vela lleugera, pàdel-surf, caiac, etc., com a fora: tallers sobre embarcacions de fusta i costums marineres, jornades de navegació per a escolars en el vaixell d'Acció Marítima, etc.

Necessita un hotel a Barcelona per al Saló Nàutic?

Els amants del mar no poden, doncs, perdre aquesta nova edició del Saló Nàutic de Barcelona que, com sempre, torna amb novetats en el seu format i amb la major oferta expositora. Si busquen un hotel econòmic a Barcelona, 鈥嬧媗lavors Hotel Paseo de Gracia* pot ser la seva solució, ja que és un hotel econòmic idealment situat en el centre de Barcelona. Si necessiten un hotel boutique a Barcelona recordin que Hotel Actual*** li ofereix la millor relació qualitat-preu de la ciutat. 

 

Tornar a Agenda Barcelona