Primavera Sound 2014

Primavera Sound 2014

Posted by
Titular:

Primavera Sound Barcelona 2014

Lugar evento:

Parc del Fòrum

Fecha evento:

28 al 31 de Maig

Evento desc breve:

Barcelona s’omplirà de música del 28 al 31 de maig amb el Primavera Sound, un dels festivals de música més importants de la ciutat.

Barcelona s’omplirà de música del 28 al 31 de maig amb el Primavera Sound, un dels festivals de música més importants de la ciutat.

Primavera Sound 2014 Barcelona

El Primavera Sound ens porta a Barcelona cada any els grups de música independents més importants del panorama musical internacional i nacional, i ho fa sempre amb sorpreses i nous formats. El gran èxit del Primavera Sound és que ha sabut barrejar els artistes més nous amb els més consolidats així com també barrejar diferents estils, principalment rock i pop, amb l’underground electrònic i la música dance.

El Primavera Sound al Parc del Fòrum

El Primavera Sound se celebra al Parc del Fòrum, una zona creada el 2004 per celebrar el Fòrum de les Cultures, i que ofereix un gran espai ideal per a la celebració d’aquest tipus de festivals.

Ja són molts els artistes i grups confirmats per al Primavera Sound però encara segueixen sorgint noves confirmacions, així que per estar al dia tota la informació es pot trobar a la pàgina oficial del Primavera Sound

I també des de l’aplicació oficial del Primavera Sound disponible per a iPhone i per Android, on a més de permetre posar-se alarmes per no perdre’s cap concert, ofereix un servei extra que permetrà escoltar en streaming tots els concerts a qualsevol hora del dia.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***