Final ISU Grand Prix de Patinatge Artístic

Final ISU Grand Prix de Patinatge Artístic

Posted by
Titular:

Final ISU Grand Prix de Patinatge Artístic

Lugar evento:

CCIB, zona Fórum

Fecha evento:

11 a 13 Desembre 2014

Evento desc breve:

Barcelona seràel centre del millor patinatge artístic del món el proper mes de desembre amb la celebració de la Final de l’ISU Grand Prix de Patinatge Artístic.

Barcelona serà el centre del millor patinatge artístic del món el proper mes de desembre amb la celebració de la Final de l’ISU Grand Prix de Patinatge Artístic.

ISU Grand Prix Barcelona 2014 - Hotel Paseo de Gracia


De l'11 al 13 de desembre se celebrarà a Barcelona la gran final de l' ISU Grand Prix de patinatge artístic, la competició de patinatge artístic sobre gel més important a nivell mundial després dels campionats del món i els Jocs Olímpics.

ISUGrand Prix de Patinatge Artístic 2014

La final de Barcelona és l'últim campionat del circuit ISU Grand Prix de patinatge artístic sobre gel, que des de finals d'octubre ha passat per Estats Units, Canadà, Xina, Rússia, França i Japó. Només els millors patinadors del món aconsegueixen classificar-se per aquesta final, que decideix els campions del circuit, i que aquest any 2014 podrem gaudir a Barcelona. La competició se celebra conjuntament amb la també final de la ISU Júnior Grand Prix.

Final ISU Grand Prix Barcelona 2014

Final de laISU Grand Prix a Barcelona

Barcelona, ja acostumada a acollir esdeveniments esportius del més alt prestigi internacional, ha escollit per a la celebració de la Final de la ISU Grand Prix 2014 el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) situat a la zona Fòrum de Barcelona.

Els dies 11, 12 i 13 de desembre se celebraran les jornades de competició, i diumenge els patinadors faran una gala d'exhibició. Es poden comprar entrades tant per a la competició i l'exhibició com per a les sessions d'entrenament.
Per a més informació podeu consultar la pàgina web oficial.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***