Festes de Santa Eulalia 2015

Festes de Santa Eulalia 2015

Posted by
Titular:

Festes de Santa Eulalia 2015

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

6-12 Febrer 2015

Evento desc breve:

Les festes de Santa Eulàlia, antiga patrona de Barcelona, se celebren del  6 al 12 de febrer de 2015.

Les festes de Santa Eulàlia, antiga patrona de Barcelona, se celebren del  6 al 12 de febrer de 2015.

Festes de Santa Eulalia 2015, Barcelona

Santa Eulalia, les festes d’hivern

Santa Eulalia és l'antiga patrona de Barcelona, però les seves festes se segueixen celebrant. De fet, ara és "co-patrona" amb la Mare de Déu de la Mercè, que se celebra al setembre, però d'aquesta manera les festes de Santa Eulàlia han quedat com la festa major d'hivern de Barcelona.

Com totesles festes majors, les festes de Santa Eulàlia són unes festes populars i tradicionals dedicades al públic familiar i es preparen tot tipus de celebracions típiques com gegants, cercaviles, correfocs, castellers, sardanes, etc.

Festes de Santa Eulalia, Barcelona
Foto: elpuntavui.cat

A més, i per quart any consecutiu, durant les festes de Santa Eulàlia també se celebra Llum Barcelona, una iniciativa que aconsegueix que certs espais de Barcelona de nit es converteixin en tot un espai ple d'art i poesia gràcies a instal·lacions lumíniques creades especialment cada any per alumnes i professors de les escoles de disseny, arquitectura i interiorisme de Barcelona.

Festes de Santa Eulalia a Barcelona
Foto: ara.cat

Santa Eulalia és el 12 de febrer

Tot i que Santa Eulàlia és el dia 12, i durant aquest dia se celebraran els actes més institucionals, la major part de les festivitats es concentraran durant el cap de setmana del 6 al 8 de Febrer. Tota la informació la podeu trobar a: http://santaeulalia.bcn.cat/

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***