¬°Cont√°ctanos! info@hotelpaseodegracia.es - (0034) 932150603

Hotel Paseo de Gracia en Barcelona - Instagram Hotel Paseo de Gracia, Barcelona - Facebook Hotel Paseo de Gracia en Barcelona - Twitter Hotel Paseo de Gracia en Barcelona - YouTube Hotel Paseo de Gracia en Barcelona - Twitter

Hotel Paseo de Gracia Barcelona
Hotel Paseo de Gracia Barcelona
hotel centro barcelona

Expohogar Primavera 2015

Posted by
Titular:

Expohogar Primavera 2015

Lugar evento:

Fira Barcelona, Montju√Įc

Fecha evento:

31 Gen – 3 Feb 2015

Evento desc breve:

Expohogar Primavera √©s la primera fira de l’any a Fira de Barcelona, i portar√† com en cada edici√≥ les √ļltimes tend√®ncies per a petits i mitjans comerciants.

Expohogar Primavera √©s la primera fira de l’any a Fira de Barcelona, i portar√† com en cada edici√≥ les √ļltimes tend√®ncies per a petits i mitjans comerciants.

Hotel per a Expohogar Primavera 2015

El proper 31 de gener i fins el 3 de febrer es celebra Expohogar Primavera 2015, sent aix√≠ la primera fira de l’any. Expohogar √©s una fira de car√†cter professional i √©s la principal fira per als petits i mitjans comerciants de Catalunya. Aqu√≠ es presenten les √ļltimes tend√®ncies de cara a la temporada primavera-estiu de 2015 per a la llar, articles de decoraci√≥, regal, bijuteria i complements.

Expohogar Primavera 2015 a Fira de Barcelona Montju√Įc

Expohogar Primavera 2015 s’ubicar√† al recinte de Montju√Įc de Fira de Barcelona, a la pla√ßa Espanya, i est√† organitzada en diferents sectors: regal, interiorisme i decoraci√≥, artesania, papereria, complements i bijuteria, t√®xtil i llar, marroquineria i viatge, taula i cuina, decoraci√≥ floral, terrassa i jard√≠, i il¬∑luminaci√≥. A m√©s, els assistents amb acreditaci√≥ podran participar de forma gratu√Įta als tallers i workshops sobre decoraci√≥ floral i empaquetat per a regal.

Alojamiento para Expohogar Primavera 2015

Expohogar, la fira de referència per a comerciants

Expohogar, de car√†cter bianual, rep en cadascuna de les seves edicions m√©s de 9.000 visitants professionals. Els seus √†mbits d’influ√®ncia s√≥n sobretot Catalunya, Arag√≥, Balears, Val√®ncia, Andorra i el Sud de Fran√ßa, per la qual cosa es converteix en la cita ineludible per a qualsevol comerciant que vulgui cr√©ixer en aquestes zones.

 

Busques un hotel per Expohogar 2015?

Si necessites un hotel per venir a Expohogar, Hotel Passeig de Gr√†cia gaudeix d‚Äôuna excel¬∑lent ubicaci√≥ al centre de Barcelona. Des d’aqu√≠ es pot agafar el metro directe fins Expohogar i aix√≠ despr√©s de la fira tenir tots els serveis de la ciutat al costat. D’aquesta manera, podr√†s treure el m√†xim profit de la teva participaci√≥ a Expohogar 2015.

Expohogar Primavera 2015

Si vols saber més sobre Expohogar Primavera 2015 pots visitar la seva pàgina web.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***

Fotos: expohogar.com