Expohogar Primavera 2015

Expohogar Primavera 2015

Posted by
Titular:

Expohogar Primavera 2015

Lugar evento:

Fira Barcelona, Montjuïc

Fecha evento:

31 Gen – 3 Feb 2015

Evento desc breve:

Expohogar Primavera és la primera fira de l’any a Fira de Barcelona, i portarà com en cada edició les últimes tendències per a petits i mitjans comerciants.

Expohogar Primavera és la primera fira de l’any a Fira de Barcelona, i portarà com en cada edició les últimes tendències per a petits i mitjans comerciants.

Hotel per a Expohogar Primavera 2015

El proper 31 de gener i fins el 3 de febrer es celebra Expohogar Primavera 2015, sent així la primera fira de l’any. Expohogar és una fira de caràcter professional i és la principal fira per als petits i mitjans comerciants de Catalunya. Aquí es presenten les últimes tendències de cara a la temporada primavera-estiu de 2015 per a la llar, articles de decoració, regal, bijuteria i complements.

Expohogar Primavera 2015 a Fira de Barcelona Montjuïc

Expohogar Primavera 2015 s’ubicarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, a la plaça Espanya, i està organitzada en diferents sectors: regal, interiorisme i decoració, artesania, papereria, complements i bijuteria, tèxtil i llar, marroquineria i viatge, taula i cuina, decoració floral, terrassa i jardí, i il·luminació. A més, els assistents amb acreditació podran participar de forma gratuïta als tallers i workshops sobre decoració floral i empaquetat per a regal.

Alojamiento para Expohogar Primavera 2015

Expohogar, la fira de referència per a comerciants

Expohogar, de caràcter bianual, rep en cadascuna de les seves edicions més de 9.000 visitants professionals. Els seus àmbits d’influència són sobretot Catalunya, Aragó, Balears, València, Andorra i el Sud de França, per la qual cosa es converteix en la cita ineludible per a qualsevol comerciant que vulgui créixer en aquestes zones.

 

Busques un hotel per Expohogar 2015?

Si necessites un hotel per venir a Expohogar, Hotel Passeig de Gràcia gaudeix d’una excel·lent ubicació al centre de Barcelona. Des d’aquí es pot agafar el metro directe fins Expohogar i així després de la fira tenir tots els serveis de la ciutat al costat. D’aquesta manera, podràs treure el màxim profit de la teva participació a Expohogar 2015.

Expohogar Primavera 2015

Si vols saber més sobre Expohogar Primavera 2015 pots visitar la seva pàgina web.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***

Fotos: expohogar.com