El Festival GREC més innovador

El Festival GREC més innovador

Posted by
Titular:

El GREC Festival més innovador

Lugar evento:

Montjuïc

Fecha evento:

1 a 31 Julio 2012

Evento desc breve:

El Festival Grec de Barcelona és un dels esdeveniments culturals més emblemàtics i més antics de Barcelona que es celebren a l'estiu.

"El Grec", com és conegut pels barcelonins, és un festival de música, dansa, circ i teatre que se celebra a Barcelona. El seu objectiu principal és promocionar els artistes catalans encara que els últims anys també ha apostat per la seva internacionalització per tal de projectar-se al món i atraure els artistes d'altres països, sobretot europeus.

Busques un hotel econòmic pel GREC?

Hotel econòmic a Barcelona - Hotel Paseo de Gracia

 

Aquest festival, que va començar el 1976, té com a centre de la seva activitat el Teatre Grec, un espai a l'aire lliure ubicat a Montjuïc que va ser construït amb motiu de l'Exposició Universal de 1929 i que, com bé el seu nom indica, imita un amfiteatre grec .

 

El Festival Grec de Barcelona 2012 inaugura una nova etapa amb un nou director, Ramon Simó, que ha volgut fugir de les obres que es poden veure durant la temporada i ha comptat només amb propostes que tinguin afany innovador i busquin formes d'expressió trencadores.

Entre d’altres característiques d'aquesta nova etapa, cal destacar la concentració d'espais a Montjuïc -on es representaran el 90% dels espectacles- i el fet que el Festival Grec es desenvoluparà únicament durant el mes de juliol.

Hotel econòmic a Barcelona - Hotel Paseo de Gracia

Hotel ecònomic al centre de Barcelona

 

Es pot consultar tota la informació del Festival Grec de Barcelona a la seva pàgina web.

Fonts: grec.bcn.cat, Wikipedia, Guia de l'Oci.

 

Tornar a Agenda Barcelona