Contacta amb un hotel ecònomic al centre de Barcelona

Contacta amb un hotel ecònomic al centre de Barcelona

Posted by

Hotel Paseo de Gracia

Tel. +34 932.150.603 – Fax: +34 932.153.724
info@hotelpaseodegracia.es

Passeig de Gràcia, 102
8008 Barcelona

Fàcilment accessible

L’Hotel Paseo de Gracia està al bell centre de Barcelona i compta amb totes les modalitats de transport públic a mot pocs metres. Arribar sense problemes és molt fàcil.
Metro: Diagonal (L-3 y L-5), Provença (L-6, L-7 i FGC).
Autobús: 6, 7, 15, 16, 17, 22, 24, 28, 33, 34, 39, Tibibus.
Bus Turístic: Ruta blava, ruta vermella.

Des de l’aeroport de Barcelona
Des de l’aeroport de Barcelona hi ha tres opcions:
Taxi: Cal tenir en compte que els taxis cobren un impost extra d’aeroport i per maleta. El trajecte pot costar entre 25 i 35 EUR i tardareu una mitja hora.
Tren: L’estació de tren de l’aeroport està situada a l’antiga terminal, la Terminal 2, per això si s’arriba a la Terminal 1 primer cal agafar un autobús fins la T2. El tren surt aproximadament cada 30 minuts i heu de baixar a l’estació de Paseo de Gracia. Des d’allà podeu agafar el metro (L3) i baixar a Diagonal, tot i que com que només es una parada també podeu optar per caminar uns 5 minuts direcció muntanya fins l’hotel.
Autobús: L’ Aerobús surt cada 5 minuts des d’ambdues terminals (T1 i T2). Heu de baixar a Plaça Catalunya. Des d’allà podeu agafar el metro (L3) fins Diagonal, però com que son només dues parades també podeu caminar Passeig de Gràcia amunt durant 10 minuts fins el nostre hotel.

Des de l’Aeroport de Girona
Des de l’aeroport de Girona existeix un servei d’autobusos de l’empresa Sagalés que us deixarà a l’estació d’autobusos Estació del Nord de Barcelona. Heu d’agafar el metro a Arc de Triomf (L1), que està molt a prop i fer transbord a Catalunya (L3).

Des de l’aeroport de Reus
Des de l’aeroport de Reus existeix un servei d’autobusos de l’empresa Hispano Igualadina que us deixarà a l’estació d’autobusos de Sants. Des d’allà podeu agafar el metro (L3) directament fins Diagonal.

Des de l’estació de tren
La majoria de trens finalitzen a Sants. Des d’allà heu d’agafar el metro (L3) que us portarà directament a la nostra parada, Diagonal.
Una altra opció, segons des d’on vingueu, és baixar a l’estació de tren Passeig de Gràcia. Des d’allà podeu agafar el metro (L3) o caminar durant uns 5 minuts fins el nostre hotel, ja que només és una parada.