Bcn&Cake 2012 CAT

Bcn&Cake 2012 CAT

Posted by
Titular:

BCN&CAKE 2012, 1 ª fira de rebosteria creativa

Lugar evento:

Fira BCN, Montjuïc

Fecha evento:

24 i 25 Nov 2012

Evento desc breve:

Amb l'auge que ha viscut Barcelona en els darrers anys dels cupcakes, la decoració amb foundant i glacejats, els pastissos personalitzats i les galetes amb motius, és normal que s’hagi creat el BCN&CAKE 2012, la primera fira de rebosteria que se celebrarà a Barcelona.

Barcelona descobria fa només alguns anys la decoració creativa de pastissos amb foundant i els cupcakes (magdalenes amb glacejat de sabors i colors), però l'èxit d'aquests dolços ha estat tan gran que en aquest poc temps la ciutat s'ha omplert de boniques botigues que ofereixen aquest tipus de rebosteria, tan deliciosa com atractiva visualment. Amb aquest teló de fons i en vigílies de Nadal arriba, doncs, la BCN&CAKE 2012 que se celebrarà el 24 i 25 de novembre 2012.

Hotel economic centre barcelona - Bcn&Cake 2012

La fira s'ha organitzat amb l'objectiu d'agrupar un sector avui en dia molt dispersat i ha estat pensada tant per al visitant professional com per al particular, ja que a BCN&CAKE 2012 es podran provar pastissos, assistir a tallers per aprendre noves tècniques de decoració, participar en concursos o anar, si es ve en família, a la "Zona Kids" pensada perquè els més petits també es diverteixin.

L'èxit de participació d'expositors del BCN&CAKE 2012 ha superat totes les expectatives, de manera que el lloc originalment pensat per albergar l'esdeveniment, el FAD, ha hagut de ser substituït pel recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. A més, també s'han esgotat ja les places per a alguns dels cursos i tallers que s'han organitzat. De totes formes, encara queden alguns i hi haurà moltes activitats així que no us podeu perdre aquest esdeveniment!

Trobareu molta més informació a la web oficial de l'esdeveniment o a través de la seva pàgina de Facebook on també s'organitzen concursos.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***