Barcelona Harley Days 2011

Barcelona Harley Days 2011

Posted by
Titular:

Barcelona Harley Days

Lugar evento:

Fira de Barcelona

Fecha evento:

8-10 Juliol 2011

Evento desc breve:

Del 8 al 10 de Juliol Barcelona s'omplirà de nou de les famoses Harley Davidson i els seus propietaris passejaran el seu característic lifestyle per tota la ciutat.

Del 8 al 10 de Juliol Barcelona s'omplirà de nou de les famoses Harley Davidson i els seus propietaris passejaran el seu característic lifestyle per tota la ciutat. El Barcelona Harley Days és el major esdeveniment urbà d'aquesta marca a tot Europa. Durarà tres dies durant els quals es podran veure demostracions, exposicions de motos tant dels models més clàssics com d'exemplars personalitzats, així com participar en tot tipus d'activitats com concerts, rutes guiades per motards amb Harley per Barcelona i els seus voltants, o compartir trucs i coneixements a la carpa "Experience". Fins i tot els més petits disposaran d'un espai propi amb activitats pensades específicament per a ells.
L'entrada és gratis!

Barcelona Harley Days - Desfilada de banderes - Hotel Paseo de Gracia
Barcelona Harley Days - Demostració - Hotel Paseo de Gracia

Trobareu tota la informació a la web oficial del Barcelona Harley Days.

Si esteu buscant allotjament per assistir a aquest esdeveniment, Hotel Paseo de Gracia és una opció molt econòmica. Si preferiu un hotel boutique a Barcelona, podeu visitar Hotel Actual ***.

 

Tornar a Agenda