Barcelona, capital de la moda nupcial

Barcelona, capital de la moda nupcial

Posted by
Titular:

Barcelona, capital de la moda nupcial

Lugar evento:

Fira Barcelona Gran Via

Fecha evento:

8-13 Maig 2012

Evento desc breve:

Del 8 al 13 de maig se celebra la Barcelona Bridal Week, que amb 21 edicions a l'esquena ha aconseguit posicionar-se com la cita més important a nivell internacional per la moda nupcial.

El Barcelona Bridal Week començarà el dia 8 de maig fins l’11 amb la Passarel·la Gaudí Núvies, l'escenari que mostrarà les últimes tendències dels dissenyadors de moda nupcial més prestigiosos. Posteriorment, l'11 al 13 de maig es celebrarà el Saló Internacional professional NOVIAESPAÑA que ha tornat a aconseguir la plena ocupació del pavelló en el qual se celebra dins el recinte firal de Gran Via de Fira Barcelona i per la qual més de 200 marques tant nacionals com internacionals ja han confirmat la seva assistència.

Hotel centro barcelona - Barcelona Bridal Week 2012

Entre algunes de les novetats destaca la presència de dissenyadors com Hannibal Laguna, Nicole Sposa, Paul del Vas i Joana Montez & Patricia de Melo que desfilaran per la Passarel·la Gaudí Núvies per presentar les seves col·leccions de núvia, nuvi i festa. També passaran per la Barcelona Bridal Week una selecció de convidats estrangers amb l’objectiu d’atraure els principals compradors i mitjans de comunicació de mercats com els d’Estats Units, Rússia, Brasil i països de l'est.

 

Web oficial: http://www.moda-barcelona.com/

 

Volver a Agenda