60è Trofeu Conde de Godó Barcelona – Tennis

60è Trofeu Conde de Godó Barcelona – Tennis

Posted by
Titular:

60è Trofeu Conde de Godó Barcelona – Tennis

Lugar evento:

Reial Club Tennis Barcelona

Fecha evento:

21 a 29 Abril 2012

Evento desc breve:

Del 21 al 29 d'Abril 2012 el Barcelona Open Banc Sabadell, més popularment conegut com Trofeu Conde de Godó, celebra un aniversari molt especial: 60 anys. Durant aquest temps ha aconseguit consolidar-se com una cita molt important dins el panorama del tennis internacional i també ser, sens dubte, un dels esdeveniments esportius i socials més destacats del panorama esportiu de Barcelona.

Rafa Nadal, que ja s'ha alçat amb el Trofeu Conde de Godó fins en 6 ocasions, és el màxim favorit i aspira revalidar el títol que va aconseguir l'any passat en una final espanyola contra David Ferrer. Per la seva banda, l'escocès Andy Murray, considerat com el segon favorit del torneig, intentarà prendre-li les expectatives a Nadal i convertir-se en el primer britànic a guanyar el Barcelona Open Banc Sabadell.

Hotel centre Barcelona - Barcelona Open Banc Sabadell

Entre els tennistes del panorama internacional que participaran en el Comte de Godó hi trobem altres noms com David Ferrer (Espanya), Tomas Berdych (República Txeca), Janko Tipsarevic (Sèrbia), Nicolás Almagro (Espanya), Feliciano López (Espanya), Kei Nishikori (Japó) o Fernando Verdasco (Espanya).

En la categoria de dobles, han confirmat la seva participació al Barcelona Open Banc Sabadell els germans Bryan (número 1 mundials) que volen poder aconseguir el títol després de veure com se'ls escapava de les mans l'any passat en una final molt disputada (5-7, 6-2 i 12-10) contra el mexicà Santiago González i el nord-americà Scott Lipsky.

L'èxit de participació de tots aquests grans noms del tennis és pràcticament única en un torneig 500, com és el Trofeu Conde de Godó, que és un dels pocs tornejos d'aquestes característiques que es juga en un Club. L'esdeveniment tindrà lloc al Reial Club de Tennis Barcelona 1899 (C / Bosch i Gimpera, 5-13) del 21 al 29 d'Abril de 2012.
Per anar escalfant motors, el Barcelona Open Banc Sabadell ha presentat tres divertits i originals anuncis que es poden veure a YouTube.

 Pàgina oficial de l'esdeveniment: http://www.barcelonaopenbancsabadell.com/

Fonts: Sport.es, BarcelonaOpenBancSabadell.com

Tornar a Agenda