Triatló de Barcelona 2016

Posted by
| Comments Off on Triatló de Barcelona 2016

El Triatló de Barcelona ja s’ha establert com un esdeveniment tradicional dins el calendari esportiu de Barcelona, per la seva idealitat gràcies als seus amplis carrers i platges. Aquest any se celebrarà el 9 d’octubre a la zona de platges situades entre el Port Olímpic i el Fòrum.

Hi ha tres modalitats diferents amb les quals es pot competir en el Triatló de Barcelona: Supersprint, Sprint i Olímpic, essent l’últim el més llarg amb 1.500m de natació, 40km de ciclisme i 10km de recorregut a peu.

Triathlon de Barcelona 2016
Recorregut de 40km en bicicleta de la modalitat Olímpica

L’èxit d’aquesta cita es plasma en els 4.000 triatletes que van assistir l’any passat i en el fet que aquest any, setmanes abans de l’esdeveniment, ja s’han hagut de tancar les inscripcions per haver arribat al nombre màxim de participants.

Així que, si no heu aconseguit un dorsal per a la Triatló de Barcelona, encara podeu anar com a espectador perquè realment l’espectacularitat de tal esforç val la pena ser vist. Hi haurà una gran pantalla que retransmetrà l’esdeveniment però hi ha molts punts on es podrà veure els participants des de molt a prop. A més, els patrocinadors habilitaran botigues amb marxandatge i hi haurà estands de menjar.

Tota la informació està a la pàgina web oficial de la Triatló de Barcelona.