Tradicionàrius

Posted by
| Comments Off on Tradicionàrius

El Festival Folk Internacional Tradicionàrius és un festival de música d’arrels tradicionals dels països amb llengua catalana, que durant diverses setmanes programa concerts, danses i activitats al centre C.A.T. de Gràcia.

El Tradicionàrius celebra aquest any la seva 30a edició i per al seu acte inaugural ha preparat un concert en què participaran tots els grups que van intervenir en la primera edició del festival, el 1988, i amb l’estrena del “Romanço Tradifolk”, a càrrec de Jaume Arnella, qui serà el mestre de cerimònies. És la forma que el festival Tradicionàrius ha tingut de reconèixer la tasca de tots aquests artistes que es van llançar a aquesta aventura col·lectiva i que a dia d’avui segueixen tots en actiu.

Festival Folk Internacional Tradicionàrius Barcelona

Tradicionàrius 2016

El festival folk Tradicionàrius se celebrarà del 13 de gener al 26 de febrer i comptarà amb els concerts de Riu360º, Brigada Bravo & Díaz, Sis Veus per al Poeta, Joana Gomila i Guillem Roma. És una bona oportunitat per venir a Barcelona i conèixer la ciutat alhora que es descobreix més sobre les arrels catalanes. Podeu allotjar-vos en el nostre hotel situat al centre de Barcelona, a tocar del barri de Gràcia.

Tota la programació es pot trobar a tradiconarius.cat

Reserva ara el teu hotel de Barcelona